Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Ξεκόλλησε η ΑΕΛ!

1-0 το Θρασύβουλο μέσα στη Φυλή με γκολ του Τσίγκα!

Μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες η ΑΕΛ ξεκόλλησε κερδίζοντας 1-0 μέσα στη Φυλή το Θρασύβουλο. Το «χρυσό» γκολ της νίκης σημείωσε ο Τσίγκας έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ζεκίνια. Καλύτερη σχεδόν σε όλο το διάστημα η ομάδα της Λάρισας, ωστόσο για ακόμη μία φορά προβληματίστηκε στο τελείωμα των φάσεων.

Φιλότιμη η προσπάθεια του Θρασύβουλου, που απείλησε 2-3 φορές πριν το τέρμα των φιλοξενούμενων, όμως τελικά δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο ντεμπούτο του Βασίλη Βούζα στον πάγκο των «πράσινων».

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ΑΕΛ στη Φυλή μετά από πέντε αποτυχημένες απόπειρες σε πρωτάθλημα και κύπελλο στο παρελθόν.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το φιλμ του αγώνα όπως το κατέγραψε μόνο το FL News.

Οι συνθέσεις

Θρασύβουλος (Βασίλης Βούζας): Σταυριανός, Τζιωρτζόπουλος (71' λ.τ. Αρκουμάνης), Σύρος, Μπακάλης, Βασιλείου, Σταυροθανασόπουλος, Σερέπας, Πλαβούκος (66' Καλαμιώτης), Προβατίδης, Καλογιάννης (56' Καλογρίδης), Βλασόπουλος.

Πάγκος: Χάζλαρης, Αρκουμάνης, Καλογρίδης, Κακλαμάνος, Σκόνδρας, Γεωργιάδης, Καλαμιώτης.

ΑΕΛ (Τιμόθεος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Δημόπουλος, Λιαπάκης (57' λ.τ. Τσίγκας), Πότσι, Μπλέντι, Ζεκίνια, Αλεξάντροβιτς (46' Δεινόπαπας), Κρητικός Στ. (76' Τσιάρας).

Πάγκος: Φιρινίδης, Γιώτας, Καρανίκας, Τσιάρας, Δεινόπαπας, Τσίγκας, Κρητικός Τ.

Διαιτητής: Σωσώνης (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Μπετσόγλου (Κορίνθου), Τσιαλογιάννης (Αν. Αττικής) 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Last modified onΚυριακή, 24 Μάρτιος 2013 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep