Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν είδαν... φως

Πανσερραϊκός και Παναιτωλικός έμειναν στο... σκοτάδι και στο 0-0 χωρίς να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής υπήρξε διακοπή για 50 λεπτά επειδή είχαν πρόβλημα οι προβολείς. Έστω και αν το πρόβλημα τελικά λύθηκε, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και αμφότερες έχασαν έδαφος.

Σε μια αναμέτρηση που μόνο το πρόβλημα στον φωτισμό του γηπέδου μπορεί να θεωρηθεί σημαντικό, Πανσερραϊκός και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0. Η ομάδα του Αγρινίου είχε καλύτερη παρουσία, κράτησε την μπάλα περισσότερο, αλλά δεν έκανε φάσεις. Ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες από το 57ο λεπτό, αφού ο Κουτσοσπύρος πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μια φάση που, όπως υποστήριξε ο ίδιος στην κάμερα του OTE Sport δεν βρήκε τον αντίπαλο του.

Η αναμέτρηση διεκόπη στο 34ο λεπτό επειδή υπήρξε πρόβλημα με τους προβολείς του γηπέδου. Τελικά αυτό προερχόταν από την κεντρική τροφοδοσία της ΔΕΗ και λύθηκε μετά από 50 λεπτά διακοπής.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Κ. Τριανταφύλλου, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Παρασκευαΐδης, Σιάκκας (71' Γκουγκουλιάς), Ντα Κόστα, Τοντόροφ (83' Τσούτσης), Σίμιτς (46' Κόντος), Μπανγκουρά.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Κούσας, Ιωάννου, Δάρλας (79' Μελισσάς), Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Φαβάλι, Μπελόν (88' Ιορδανίδης), Μύγας (46' Καμαρά), Κουτσοσπύρος.

Last modified onΚυριακή, 17 Μάρτιος 2013 22:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep