Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τιμωρός… Ογκουνσότο

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο χάρισε στον Ολυμπιακό Βόλου «διπλό» απευθείας ανόδου στην Επανομή και βύθισε την πρώην του ομάδα.

Ο Νιγηριανός επιθετικός έχει βαλθεί φέτος να πληγώνει τις πρώην του αγάπες. Το έκανε απέναντι στον Εργοτέλη, το επανέλαβε την Κυριακή στο… χωράφι της Επανομής και έσπρωξε τον Ολυμπιακό Βόλου στη νίκη (1-0) σε βάρος των «πράσινων», οι οποίοι πρέπει ήδη να κάνουν τα σχέδιά τους για την ερασιτεχνική κατηγορία.

Οι Θεσσαλοί ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και ο Πάτρικ Ογκουνσότο σε μία φάση – βούτυρο στο ψωμί του στο 78’ πλάσαρε εύστοχα και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στον Ολυμπιακό Βόλου. Από την άλλη πλευρά οι «πράσινοι» προσπάθησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να μείνουν μακριά από τις θέσεις της σωτηρίας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Ταταρίδης, Γκλάμοσακ, Νταβίντ Σίλβα (79' Μπέκα), Νταντάμης, Κουκουλέκης (83’ Μπαλασάς), Μωυσίδης, Σικαλόπουλος (60' Παπαστεργίου), Αναστασίου, Τοπούζης, Ζόσουα Σίλβα, Τζανδάρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κωστούλας, Παλαιολόγος, Κατσιαρός, Πινδώνης (72' Γιενγκά), Χατζηπαντελίδης, Σολάκης, Μπρέσκα (53' Ογκουνσότο), Ανέτε, Μπολάτι (57' Ολίσε).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 17 Μάρτιος 2013 17:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep