Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κακό ματς, καλός βαθμός

Στο 0-0 έμειναν τα Γιαννιτσά και η Καλλιθέα, χωρίς να γίνουν πολλές φάσεις στην αναμέτρηση. Στο 0-0 έμειναν τα Γιαννιτσά και η Καλλιθέα, χωρίς να γίνουν πολλές φάσεις στην αναμέτρηση.

Γιαννιτσά και Καλλιθέα έμειναν στο 0-0 που μοιάζει δίκαιο, αφού δεν υπήρξαν οι φάσεις από καμία πλευρά για κάτι παραπάνω.

Ο αγωνιστικός χώρος που ήταν αρκετά βαρύς και η διάθεση που έδειξαν οι δύο ομάδες, δεν επέτρεψαν να γίνει καλό παιχνίδι και να δημιουργηθούν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών είχε λίγο περισσότερο την κατοχή της μπάλας, χωρίς να κάνει τις φάσεις και να ανησυχήσει τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας.

Η ομάδα της Καλλιθέας από την άλλη πλευρά θα μπορούσε να είχε σταθεί πιο τυχερή στην εκτέλεση φάουλ του Λούκας που χτύπησε στο δοκάρι και να έπαιρνε τους τρεις βαθμούς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Σάββας Κωφίδης): Λαμπάκης, Αρτσε, Καπνίδης (62' Ζαγοριανός), Τσιάμης, Νταρακλίδης, Σερέτης, Βλαχόπουλος, Σιδηρόπουλος (63' Καρπαθάκης), Σπαθάρας, Χατζόγλου, Καρλόπουλος (77' Αντρεϊνι)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Κατσούλης, Σταύρου, Βιγιαρέχο, Κατσικογιάννης (81' Ματσούκας), Ντακόλ, Ντα Σίλβα, Φαγιέ (59' Λούκας), Πίκολο, Ατματσίδης (92' Δρόσος), Αρβανίτης, Καλτσάς

Last modified onΚυριακή, 03 Μάρτιος 2013 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep