Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το απόλυτο η Βέροια

 

Επικράτησε 2-0 του Πανθρακικού και μετρά 6 νίκες σε ισάριθμα φιλικά.

 

 

Παρουσία περίπου 500 φιλάθλων η Βέροια έκαμψε το εμπόδιο της ομάδας της Κατερίνης και άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Η «Βασίλισσα του Βορρά» με πρωταγωνιστές τους Νίκο Καλτσά, Μάικλ Ολαϊτάν έπιασε κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τους δύο προαναφερθέντες.

 

Στο 32’ ο Μίνγκας από καλή θέση αστόχησε και ένα λεπτό αργότερα έπειτα από σέντρα του Γεωργιάδη ο Καλτσάς από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτσόπουλου.

 

Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 60’. Ο Σαρακατσάνος έκανε λάθος κοντρόλ, ο Ολαϊτάν έκλεψε τη μπάλα, πέρασε τον Σικαλιά και «έγραψε» το 2-0.

 

ΒΕΡΟΙΑ: Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Καλογέρης, Σιλιγαρδάκης, Καλτσάς, Τάντιτς, Ολαϊτάν, Κάντι. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Λανγκλέ, Βεργώνης, Λαναρής, Παυλίδης, Γελαδάρης, Οικονόμου, Διαμαντόπουλος, Σιμηχανίδης, Αζόφ, Καλαϊτζίδης, Σκαθαρούδης.

 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Λιαπάκης, Στάθης, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Μίνγκας, Μπαλού (38’ λ.τρ. Μουνάφο), Ουέλινγκτον, Σίμωσης, Σουλτανίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σικαλιάς, Κοντογουλίδης, Μπαϊκαρά, Πόνσε, Μακρυδημήτρης, Μοσχάκης, Γωνιάδης, Σκλιοπίδης, Μπουτζίκος.

 

 

Last modified onΣάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2011 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep