Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αναρρίχηση Ηρακλή

Ο Γηραιός επικράτησε 2-0 της Παναχαϊκής και τώρα είναι μόλις ένα βαθμό από τις θέσεις που οδηγούν σε απευθείας άνοδο.

Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη στο εξ αναβολής ματς με την Παναχαϊκή για την 23η αγωνιστική και πλέον βλέπει μπροστά του τις θέσεις που οδηγούν σε απευθείας άνοδο στην Super League. Με τρεις διαδοχικές νίκες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε βαθμολογικό και ψυχολογικό άλμα στο πρωτάθλημα της Football League και πλέον θέλει να συνεχίσει το σερί της την Κυριακή με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου στο Καυταντζόγλειο στάδιο. Η Παναχαϊκή κράτησε μακριά από την περιοχή της τον Ηρακλή που δεν είχε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και δυσκολεύθηκε αρκετά για να σπάσει την άμυνα της ομάδας της Πάτρας.

Το γκολ του Ισαάκ, που είχε μπει στο ημίχρονο, άλλαξε τα δεδομένα και ακολούθησε ακόμη ένα από τον Βαγγελόπουλο που έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γ. Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Φερνάντεζ (57' Τούνι), Παληγεώργος Χ, Λόπεθ, Παληγεώργος Γ., Τάι , Ουκάρ (46' Ισαάκ), Στεφανίδης, Σουλίδης (84' Ντατίδης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γ. Κούτσης): Πίτκας, Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας Δ., Κοκκίνης, Βάντερσον, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Παμπόε (68' Γκούρτσας), Φατιόν (67' Γ. Κοιλιάρας), Ν' Τζιοντό (56' Περέιρα).

Last modified onΤετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2013 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep