Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκολ και ξύλο στην Καβάλα

Αρκετό ξύλο και μια πλούσια ισοπαλία τελικά στην αναμέτρηση της Καβάλας με τον Εθνικό Γαζώρου. Αρκετό ξύλο και μια πλούσια ισοπαλία τελικά στην αναμέτρηση της Καβάλας με τον Εθνικό Γαζώρου.

Ο Εθνικός Γαζώρου πήρε την ισοπαλία (2-2) από την Καβάλα στις καθυστερήσεις, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται για 45 λεπτά με δέκα παίκτες.

Τα επεισόδια στο ημίχρονο της αναμέτρησης άλλαξαν τις ισορροπίες για την Καβάλα, που έμεινε με δέκα παίκτες και δεν ήταν εύκολο να υπερασπιστεί το προβάδισμα του 2-0 που είχε πάρει από το πρώτο ημίχρονο. Ο Ντος Σάντος ήταν το πρόσωπο «κλειδί» του ματς, αφού με δύο δικές του προσπάθειες μπήκαν οι βάσεις για τα γκολ του Ντουτσαρίδη και του Ν’ Ντιαγιέ στο πρώτο 45λεπτο. Σημειώνεται, πάντως, ότι η αποβολή του Ντουτσαρίδη ηταν άδικη, ενώ η κόκκινη έπρεπε να είναι στον Ν’ Ντιαγιέ που χτύπησε τον Κοσμίδη.

Ο Εθνικός Γαζώρου από το 35ο λεπτό είχε ψάξει την ανατροπή με την πρώτη αλλαγή του προπονητή της ομάδας των Σερρών Παναγιώτη Διλμπέρη. Ρίσκαρε, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και τα κατάφερε. Στο δεύτερο ημίχρονο αναζήτησε την ισοφάριση, μείωσε με τον Κατσαβάκη στο 80' και στις καθυστερήσεις ο Γαϊδαρτζής έκανε το 2-2, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στον Εθνικό Γαζώρου, τον δεύτερο σε δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΒΑΛΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Κοτίτσας, Καλαγκάνης, Τάσιτς, Μαραγκός, Ντουτσαρίδης, Τριποτσέρης, Χλωρός (74' Γελαδάρης), Ντος Σάντος (60' Μπρατσιάνι), Πάτο, Ν' Ντιαγιέ (46' Παγώνης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κοσμίδης, Νύρλας, Κουκόλης, Μερεσιώτης (35' Γαϊδαρτζής), Κατσαβάκης, Διαμαντίδης, Γεωργιάδης, Β. Κωνσταντινίδης (55' Χαριτίδης), Μουσικάκης (65' Σ. Κωνσταντινίδης), Μαχαιρούδης.

Last modified onΔευτέρα, 25 Φεβρουάριος 2013 21:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep