Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ασφαιρη υπεροχή

Ο Μάριο Μπρέσκα και ο Ηλίας Σολάκης δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και να φύγει με τη νίκη η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου από την Αμφισσα με αντίπαλο τον Φωκικό που είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Ο Μάριο Μπρέσκα και ο Ηλίας Σολάκης δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και να φύγει με τη νίκη η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου από την Αμφισσα με αντίπαλο τον Φωκικό που είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πίεσε τον Φωκικό, έκανε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ και έμεινε στo 0-0 με την ομάδα της Αμφισσας που έκλεισε καλά όλους τους διαδρόμους.

Με καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου έψαξε τη νίκη στην Αμφισσα με τον Φωκικό, αλλά έμεινε τελικά στο 0-0 χάρη στην αστοχία του και τις πολύ καλές επεμβάσεις του Λίτσου σε δύο καθοριστικές φάσεις στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τους δύο αντιπάλους να χάνουν ευκαιρίες κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή, ή γεμίσματα. Ο Ολυμπιακός Βόλου στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση του, έκανε περισσότερες ευκαιρίες και ο Φωκικός αρκέστηκε σε αμυντικό ρόλο. Με πολύ καλά τις γραμμές της η ομάδα της Αμφισσας κράτησε το μηδέν και έψαξε το γκολ σε αντεπιθέσεις.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΦΩΚΙΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Χαλούλος, Μαρτίνος, Παπαζούδης, Λίτσος, Κωστόπουλος, Αλμπέρτο , Γουόρντεν (92' Εσόνο), Γκόμεζ (81' Λουκίνας), Νάστος, Ταμπάκης (66' Καραπέτσας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Γόγολος, Κωστούλας, Κατσιαρός, Τσιάτσιος (77' Στογιάνοφ), Ολίσε (39' Σολάκης), Καπετάνος, Ανιέτε (64' Μπακαγιόκο), Μπρέσκα, Ογκουνσότο

Last modified onΚυριακή, 24 Φεβρουάριος 2013 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep