Ξανά… Ολυμπιακός

  • Written by Βόλος: Μαρία Μοσχονά
  • Published in Ατζέντα
  • 0 comments

Ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 3-0 του Βύζαντα Μεγάρων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν άνετα το τρίποντο, χωρίς να φορτσάρουν, απέναντι σε έναν Βύζαντα που αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο 32’ ο Ανιέτε άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ έντεκα λεπτά αργότερα και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο δημιουργός του πρώτου γκολ, Ηλίας Σολάκης, ανέλαβε το ρόλο του εκτελεστή και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Το μόνο που είχε να επιδείξει το δεύτερο ημίχρονο ήταν η επίτευξη του τρίτου τέρματος από πλευράς του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Ογκουνσότο στο 79’ έπιασε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Μετά το 70’, οι Βολιώτες οπαδοί ασχολήθηκαν με την ΑΕΛ, που είναι η επόμενη εντός έδρας αντίπαλος στο θεσσαλικό ντέρμπι, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τη μεθεπόμενη αγωνιστική, ενώ στο 82’ έκανε ντεμπούτο ο Αργεντινός επιθετικός των γηπεδούχων, Ντιέγκο Ναντάγια.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Γόγολος, Παλαιολόγος, Κατσιαρός, Ολίσε (82' Ναντάγια), Τσιάτσιος, Γιενγκά (64' Ογκουνσότο), Ανιέτε, Μπρέσκα, Σολάκης (77' Στογιανόφ).

Βύζας Μεγάρων (Ηλίας Φυντάνης): Πουρής, Γκεμίσης (57' Πούρνος), Π. Βλάχος, Θ. Βλάχος, Νικολόπουλος, Λιόλιος, Κρολ, Ταμπάκης, Σπαγής, Χαρτσιάς (68' Σιώκος), Κοκόλης (83' Διαμαντόπουλος).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2013 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep