Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τιμωρός Ν' Ντιαγιέ!

Η Καβάλα πανηγύρισε απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου (1-0) το 3ο διαδοχικό τρίποντο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ν' Ντιαγιέ.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων στο «Ανθή Καραγιάννη» έδωσαν μαθήματα συμπεριφοράς, ανταλλάζοντας κασκόλ, όμως η Καβάλα ήταν αυτή που...τιμώρησε την αδυναμία του Ολυμπιακού Βόλου να δημιουργήσει ευκαιρίες στο μεταξύ τους ματς. Ο ΑΟΚ αποδείχτηκε πιο ουσιαστικός και στο 37' έπειτα από συνεργασία των Πάτο - Ν' Ντιαγιέ, ο δεύτερος με άψογο πλασέ νίκησε τον Γκίτκο και πανηγύρισε το 4ο τέρμα του σε 8 εμφανίσεις!

O Αφρικανός στο 8’ είχε… προειδοποιήσει με κεφαλιά στο δοκάρι, ενώ οι Θεσσαλοί έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση με «κεραυνό» του Πινδώνη, επίσης στο δοκάρι, αλλά μέχρι εκεί… Έτσι, η Καβάλα πήρε άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και φρέναρε ακόμα περισσότερο τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΚΑΒΑΛΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Ντουτσαρίδης, Κοτίτσας, Μαραγκός, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Ντος Σάντος (88' Γελαδάρης), Τάσιτς (90+2' Κάργας), Ντόσης (81' Μπρατσιάνι), Πάτο, Ν' Ντιαγιέ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κωστούλας, Παλαιολόγος, Κατσιαρός, Ολίσε, Μπρέσκα, Πινδώνης (72' Μπακαγιόκο), Χατζηπαντελίδης (42' Καπετάνος), Σολάκης (53' Ανιέτε), Ογκουνσότο.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

 

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2013 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep