Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μόνο ο Παναιτωλικός στο γήπεδο!

Ο Παναιτωλικός με MVP τον Μπόγιοβιτς πάτησε (3-0) τον Ηρακλή και συνέχισε την αναρρίχησή του!

Φαβορί υπήρχε στο ματς της Δευτέρας (11/02) στο Αγρίνιο και δεν ήταν άλλος από τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου μετά το 2Χ3 που έκανε απέναντι σε Απόλλωνα και Πιερικό, έψαχνε την ιδανική αυλαία κόντρα στον Ηρακλή, που τελευταία προβλημάτιζε… Ο Γηραιός από την πλευρά του ήθελε να δώσει απαντήσεις, αλλά το μόνο που έκανε ήταν να γεμίσει ερωτήματα με την απόδοσή του… Στο γήπεδο, δυστυχώς για τον ίδιο, υπήρχε μόνο ο Παναιτωλικός, με αποτέλεσμα το 3-0 να έρθει φυσιολογικά. Κάπως έτσι οι Αγρινιώτες έφτασαν μια ανάσα από την 7άδα και οι Θεσσαλονικείς έμειναν 12 πόντους μακριά από την κορυφή!

Από το ξεκίνημα οι γηπεδούχοι ήταν το αφεντικό του ματς και στο 10’ ο Τζούνιορ τροφοδότησε τον Μπόγιοβιτς, με τον Σέρβο να ανοίγει το σκορ. Ο επιθετικός των «κυανοκίτρινων» στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+2’) έκανε το 2-0 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Σφακιανάκη και πήρε από το πρώτο μέρος τον τίτλο του MVP του ματς, αλλά και της αναγέννησης των γηπεδούχων (5 συμμετοχές, 4 γκολ).

Όσοι περίμεναν ότι ο Ηρακλής θα αντιδρούσε, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Με έναν ασταθή Χουάντερσον, οι Θεσσαλονικείς φωνάζουν για τη φάση του 48’, όταν γκολ του Στεφανίδη ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Σα να μην έφτανε αυτό, στο 61’ ο Αραμπατζής έκανε κούρσα από τα δεξιά και ο Τάι στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας (84' Γκόλιας), Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Φαβάλι, Σίσιτς, Μπελόν (88' Ιορδανίδης), Μπόγιοβιτς (67' Κουτσοσπύρος).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Νατσούρας (30' Σαββίδης), Παπαστεριανός, Τσερκέζος, Φερνάντεζ, Τάι, Σουλίδης, Ισάακ (65' Σιατραβάνης), Στεφανίδης, Κιρόφσκι.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Βοηθοί: Σίπκας, Μιχαλόγλου (Πέλλας)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2013 22:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep