Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψαχνά… non stop

O Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε 2-0 του Θρασύβουλου, συμπλήρωσε 18 ματς αήττητος και αύξησε τη διαφορά από την 4η θέση στους πέντε πόντους!

Οι άθλοι συνεχίζονται… Η ομάδα της Εύβοιας ήταν το φαβορί απέναντι στον Θρασύβουλο και το απέδειξε (2-0), κλείνοντας τον πρώτο γύρο με την ονειρεμένη συγκομιδή των 35 πόντων. Έτσι, σμπλήρωσε 18 ματς αήττητη και έκλεισε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στην πρώτη τριάδα και με διαφορά πέντε πόντων από τον 4ο!

Οι «πράσινοι» μόλις στο 15’ έχασαν πέναλτι με τον Χαϊκάλη, αλλά δεν έχασαν την ψυχραιμία τους. Εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή που είχαν από το 41’ χάρη στην αυστηρή, αποβολή του Πάνου και στο 62’ ο Μάριος Σέγκος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το τρίποντο ήρθε απλά να «κλειδώσει» ο Χαϊκάλης στο 82’ με αριστερό σουτ απέναντι στον αποδεκατισμένο, αλλά με πάθος Θρασύβουλο.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Γ. Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Α. Σικαλιάς (74’ Πλάτανος), Μπακομήτρος (46’ Σέγκος), Γέσιτς, Ογιαρμπίντε, Δήμου, Ρούτσης, Ρεπετσάς, Βανγκελί (69’ Αμέντολα), Χαϊκάλης.

Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Σύρος, Αρκουμάνης, Καλογιάννης (77’ Παπανίκου), Σταυροθανασόπουλος, Πλαβούκος, Σερεπάς, Πάνος, Αγκόλι, Σκαματζούρας, Καλαμιώτης.

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep