Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άλλη ΑΕΛΚ εντός!

Την πέμπτη σερί εντός έδρας νίκη κατέκτησε η Καλλονή, με θύμα αυτή τη φορά τα Γιαννιτσά.

Είναι φανερό ότι στην έδρα της η ομάδα της Μυτιλήνης αλλάζει πρόσωπο. Παίζει καλύτερα και νικά. Αυτό έκανε και απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Επικράτησε με 2-0 και το αρνητικό κλίμα που υπήρχε μετά την ήττα από την Επανομή άλλαξε. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και το ντεμπούτο του Σάββα Κωφίδη στον πάγκο της ομάδας της Πέλλας ξεκίνησε με το... αριστερό. Ακόμα και οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων δεν βοήθησαν καθόλου, με τους ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ, από την άλλη, να πιέζουν και στα 90 λεπτά. Σκόρερ για τους Καλλονιάτες οι Μανούσος (φωτ.) και Ντιμπαλά. Να σημειωθεί ότι η Καλλονή έχασε και πέναλτι στο 12', με τον Λεοζίνιο.

 

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


ΑΕΛ Καλλονής (Μπάμπης Τεννές): Mάππας, Σερφά (56' Λαμπρόπουλος), Αναστασιάδης, Βαλλιός, Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο (73' Μάρα Γκονζάλες), Χωριανόπουλος, Μανούσος, Ντιμπαλά, Κάντζι (80' Γάλας).

 

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Λαμπάκης, Χαρμάνας (46' Ζαγοριανός), Καμπάνης (80' Τσιλόγλου), Καρπαθάκης, Γιόγιος, Σιδηρόπουλος, Κυριακίδης, Καρακάσογλου, Καπνίδης, Βλαχόπουλος, Σαμαρόπουλος.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καμπαξής (Ευβοίας)

Last modified onΠέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2013 16:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep