Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πιστολιά Τσούτση στο φινάλε!

Ο Πανσερραϊκός έριξε στο καναβάτσο την Καβάλα, με γκολ του Αλέξη Τσούτση στις καθυστερήσεις.

Τα «λιοντάρια» βύθισαν τους «Αργοναύτες». Με γκολ του Τσούτση στο 90'+2' ο Πανσερραϊκός κατέκτησε το τρίποντο σε βάρος της Καβάλας, κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα ήταν το τελικό σκορ. Ο Ν' Ντιαγέ απέτυχε στο 90'+1' να σκοράρει για τους φιλοξενούμενους και οι γηπεδούχοι στην αντεπίθεση άφησαν την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου... ξερή. Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Η είσοδος του Πάτο λειτούργησε ευεργετικά για την Καβάλα, χάρη στις ενέργειες του οποίοι οι «κυανόλευκοι» ήταν εξαιρετικά επικδύνδινοι μπροστά. Ο Πανσερραϊκός με αιχμή του δόρατος τον Μπανγκουρά δικαιώθηκε στο φινάλε. Σε περίπτωση που δεν κέρδιζαν τα «λιοντάρια», τότε το κλίμα θα γινόταν ακόμα πιο βαρύ.

 

Πανσερραϊκός: Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Δ. (71' Τσούτσης), Μπριλάκης, Σιάκκας, Παντελιάδης, Παρασκευαΐδης, Τριανταφύλλου Κ., Τοντόροφ, Σίμιτς, (58' Κόντος) Ντα Κόστα (78' Γκουγκουλιάς), Μπανγκουρά.

 

Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Aποστολίδης, Κοτίτσας, Μαραγκός, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Ντόσης (63' Ντος Σάντος), Τάσιτς, Κούτεφ (71' Χλωρός), Πλιάγκας (32' Πάτο), Ν' Ντιαγέ, Ντουτσαρίδης.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας).
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης (Ηπείρου), Βλάσσης (Λασιθίου).

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη της αναμέτρησης.

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 20:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep