Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ρεσιτάλ ΑΕΛ με Πόνσε

O Σέρχιο Πόνσε σημείωσε δύο γκολ και έδωσε την τελική πάσα για το πρώτο της ΑΕΛ που έφτασε στη νίκη με 3-0 επί του Βύζαντα στα Μέγαρα. O Σέρχιο Πόνσε σημείωσε δύο γκολ και έδωσε την τελική πάσα για το πρώτο της ΑΕΛ που έφτασε στη νίκη με 3-0 επί του Βύζαντα στα Μέγαρα.

Με εκτελεστή και δημιουργό τον Σέρχιο Πόνσε η ομάδα της Λάρισας πήρε τη νίκη στα Μέγαρα και αρχίζει την αντεπίθεση με πλεονέκτημα τα δύο διαδοχικά ματς εντός που ακολουθούν.

Η ΑΕΛ με έναν εξαιρετικό Πόνσε στην μεσαία γραμμή έφτασε σε μια άνετη νίκη μέσα στα Μέγαρα απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν της δημιούργησε πολλά προβλήματα. Οι βάσεις για τη νίκη μπήκαν από νωρίς με τον Τσίγκα που στο 10ο λεπτό εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο το άνοιγμα του Πόνσε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν τρόπο να αντιδράσουν και στο 29ο λεπτό έφτασαν στο δεύτερο γκολ με ατομική προσπάθεια και τελείωμα του Πόνσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα της αναμέτρησης έπεσε, ο Βύζας έψαξε τις ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ, αλλά τελικά η ΑΕΛ είπε την τελευταία λέξη με τον Πόνσε που στο 79ο λεπτό έστειλε πάλι την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Η ΑΕΛ σημείωσε την δεύτερη διαδοχική της νίκη, ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Καλλονή και πλέον έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την αναρρίχηση της στα δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς με τον Φωκικό και την Δόξα Δράμας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Θύμιος Γεβργούλης): Πουρής, Γρομητσάρης, Χαρτσιάς, Βλάχος Θ., Νικολόπουλος, Μπιτσάκος, Ρεκλείτης (64' Ζάρκος), Αρναρέλης (33' Διαμαντόπουλος), Βλάχος Π. (54' Σιώκος), Κρόλ, Δημητρίου

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε, Τσίγκας (58' Κρητικός), Χασομέρης (53' Ζεκίνια), Μπλέντι (69' Τσιάρας)

Last modified onΔευτέρα, 28 Ιανουάριος 2013 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep