Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μέταλλο πρωταθλητή ο Εργοτέλης!

Επαγγελματική νίκη (1-0) του Εργοτέλη απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου και… μοναξιά στο ρετιρέ.

Η εμπειρία και η ικανότητα έφεραν την ομάδα του Ηρακλείου μόνη πρώτη στην κορυφή της Football League! Οι «κιτρινόμαυροι» απέδειξαν για μία ακόμα φορά ότι έχουν μέταλλο… πρωταθλητή, καθώς εκμεταλλεύτηκαν τις ήττες των Νίκης Βόλου, Απόλλωνα Σμύρνης και επικράτησαν 1-0 στις Σέρρες του Εθνικού Γαζώρου χάρη σε γκολ του Μηνά Πίτσου.

Το ματς της Κυριακής (27/01) δεν είχε σπουδαίες φάσεις, με τον Εργοτέλη να κλείνει όλους τους χώρους και να εκμεταλλεύεται τις πολλές απουσίες των γηπεδούχων. Στο 51’, λοιπόν, ο Μηνάς Πίτσος έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ζαχόρα έγινε ο πρώτος αντίπαλος που σκόραρε στην έδρα των «κυανόλευκων» και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στον Εργοτέλη! Οι Σερραίοι πίεσαν για την ισοφάριση, έχασαν ευκαιρίες, αλλά οι Κρητικοί ήταν αυτοί που στο φινάλε πανηγύρισαν τη χρυσή νίκη.

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κοσμίδης (76' Χαριτίδης), Κατσαβάκη, Καπίας, Νίρλας (80' Μερεσιώτης), Σαββίδης, Αλεξάντροβτς, Γεωργιάδης (56' Σ. Κωνσταντινίδης), Μαχαιρούδη, Β. Κωνσταντινίδης, Ντε Πάουλα.

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Σαρρής, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (80' Γεωργίου), Γιοβάνοβιτς, Χαντί (86' Ευαγγέλου), Πίτσος, Ρέντζας, Ουέλινγκτον, Ζαχόρα, Λαμπίν (66' Κοζορώνης).

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλονίκης)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Θεσσαλίας), Τσάγγαρη (Μακεδονίας).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2013 22:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep