Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ζωντανός ο Θρασύβουλος

Η ομάδα της Φυλής επικράτησε με 1-0 της Νίκης Βόλου που δεν έδειξε στο γήπεδο την βαθμολογική διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η Νίκη Βόλου μπορεί να ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης στο μισό γήπεδο και να κινδύνευσε μόνο από αντεπιθέσεις, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να απαντήσει στο γκολ που σημείωσε ο Θρασύβουλος στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν ένα ημίχρονο, ήταν πολύ πιο ζωντανοί και επικίνδυνοι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τελικά δεν έφτασαν στο γκολ.

Ο Θρασύβουλος ήταν σαφώς πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και είχε σαφώς καλύτερες ευκαιρίες για να φτάσει στο δεύτερο γκολ.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Σκόνδρας (67' Σιακαβάρας), Πλαβούκος, Σερέπας, Προβατίδης, Πάνος (83' Καλογρίδης), Αγκόλι

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Καρατζάς, Ψιάνος (60' Σκούφαλης), Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Ριζογιάννης (46' Κοντοδήμος), Πουρτουλίδης, Πέρεζ Λαλίνγκ (70' Τζιώρας), Κυριάκος, Φλίγκος, Ουέλινγκτον.

 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2013 17:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep