Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καβάλα με ίδια συνταγή

Η Καβάλα με το… αγαπημένο της 1-0 επικράτησε της Καλλιθέας με γκολ του νεοαποκτηθέντα, Μπάρι Πάτο.

Ο ΑΟΚ έχει συνηθίσει τους φιλάθλους του σε αγχώδη τρίποντα. Τα πέντε από τα έξι φετινά με το ισχνό πλην πολύτιμο 1-0. Το ίδιο, λοιπόν, συνέβη και το απόγευμα της Κυριακής (27/01) απέναντι στην κουρασμένη και με ψυχολογία…μηδέν Καλλιθέα έπειτα από το «βαρύ» 6-0 από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Στο προηγούμενο εντός έδρας ματς ήταν ο νεοαποκτηθείς Ν’ Ντιαγιέ που «καθάρισε» στο ντεμπούτο του και τώρα ήρθε η σειρά ενός άλλου Αφρικανού, του Ουσμάν Μπάρι Πάτο να βρει δίχτυα στο ντεμπούτο του και να διαμορφώσει το 1-0.

Σε ένα μέτριο ματς, λοιπόν, χωρίς πολλές φάσεις οι «Αργοναύτες» είχαν την ουσία και τελικά πανηγύρισαν το πολύτιμο τρίποντο που τους βοήθησε να αναρριχηθούν. Η Καλλιθέα από την άλλη πλευρά προσπάθησε να αντιδράσει, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα – πράγμα σπάνιο για την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

ΚΑΒΑΛΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Παγώνης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Κοτίτσας, Ν’ Ντιαγιέ, Ντόσης (65' Χλωρός), Ντο Σάντος (86' Μπρατσιάνι), Ντουτσαρίδης, Πάτο (76' Τάσιτς), Μαραγκός.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιάννης Παπακώστας): Μιχελής, Μουσταφίδης (88' Θεολόγου), Χριστοφιλέας, Φαγιέ (46' Ματσούκας), Μαρουκάκης, Αρβανίτης, Ντακόλ, Πίκολο, Κατσικογιάννης (69' Καλτσάς), Σταύρου, Ατματσίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

ΒΟΗΘΟΙ: Τίκας (Ηπείρου), Γεωργαράς (Άρτας)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2013 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep