Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χ»αρακίρι η Καλλιθέα

O Χουάντερσον κράτησε όρθιο τον Ηρακλή και η Καλλιθέα αδικείται από το 0-0 στο Καυτανζόγλειο.

Φοβερό παιχνίδι έγινε στο Καυτανζόγλειο μεταξύ του Ηρακλή και της Καλλιθέας. Και ειδικά στο δεύτερο μέρος, οπότε και η Καλλιθέα δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει και να κλέψει τη νίκη, την οποία άξιζε. Μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν την υπεροχή, όμως σε αρκετές στιγμές η άμυνα πελαγοδρομούσε και ήταν τυχερή που δεν το πλήρωσε. Οι επιθετικοί των φιλοξενούμενων έφταναν συνεχώς μια ανάσα από την επίτευξη γκολ και στο τέλος τα έκαναν... μαντάρα, χάρη φυσικά και στην εξαιρετική εμφάνιση του Χουάντερσον που έσωσε τα... απίστευτα. Λαμπάδα θα πρέπει να του ανάψει ο Γηραιός. Οι γηπεδούχοι είχαν και εκείνοι της ευκαιρίες τους, ωστόσο θα πρέπει να προβληματιστούν ιδιαίτερα για την ανασταλτική τους λειτουργία.

Ο διαιτητής Γιαννόπουλος υπέπεσε σε λάθη που θα μπορούσαν να κρίνουν τον αγώνα. Στο 42' ο Μαρουκάκης έβγαινε μόνος απέναντι στον Χουάντερσον και υποδείχθηκε εσφαλμένα σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 65' ο Χανιώτης ρέφερι είδε φάουλ του Ντακόλ στον Τσερκέζο, στη φάση κατά την οποία ο Βραζιλιάνος σκόραρε. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες. Ένα ο Κιβρακίδης στο 71' για τους Θεσσαλονικείς και ένα ο Μαρουκάκης στο 83'. Πάντως η εικόνα που έδειξε ο Ηρακλής στο ματς δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς του, οι οποίοι αποδοκίμασαν την ομάδα και το προπονητικό επιτελείο.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώργος Στράντζαλης): Χουάντερσον, Νατσούρας, Σουλίδης, Σαββίδης (46' Βαγγελόπουλος), Κριβόκαπιτς (76' Σιατραβάνης), Φερνάντεζ, Τσερκέζος, Στεφανίδης, Ισαάκ, Γεωργίου, Χιονίδης (66' Κιβρακίδης).

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιάννης Παπακώστας): Μιχελής, Μουσταφίδης (45' Χριστοφιλέας), Αρβανίτης, Πίκολο, Φαγιέ, Βιγιαρέχο, Σταύρου, Κατσικογιάννης (88' Θεολόγου), Ατματσίδης (85' Ματσούκας), Μαρουκάκης, Ντακόλ.

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη της αναμέτρησης.

Last modified onΔευτέρα, 14 Ιανουάριος 2013 21:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep