Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δικαιοσύνη στη Μυτιλήνη

Δικαιοσύνη στη Μυτιλήνη 1

Σε τροχιά πλέι οφ η ΑΕΛΚ, νίκησε 1-0 την ακίνδυνη ΑΕΛ στο ντεμπούτο του Τίμου Καβακά.


Η Καλλονή πήρε μια σπουδαια νίκη κόντρα στην πολύ δυνατή Λάρισα. Οι Μυτιληνιοί πήραν μεγάλη ανάσα στη βαθμολογία και με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο φαίνεται να υπάρχει περισσότερη σιγουριά στον επιθετικό τομέα, στοιχείο που έλειπε από το παιχνίδι της Καλλονής από την αρχή της σεζόν.
Η Λάρισα έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία ώστε να καταφέρει να σκοράρει. Ο Τίμος Καβακάς παρόλο που ήξερε την ομάδα και τους παίκτες της Καλλονής δεν κατάφερε με τις αλλαγές στην τακτική αλλά και στα πρόσωπα να κάνει το κάτι παραπάνω και να πάρει κάτι καλό από την αναμέτρηση. Χρυσός σκόρερ ο Αντώνης Γιόνδης στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να αποδώσουν καλό ποδοσφαιρο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου.

ΑΕΛΚ (Μπάμπης Τεννές): Μάππας, Μαϊστόροβιτς, Αναστασιάδης, Κώτσιος, Σερφά (80' Μανουσάκης), Γάλας, Λεοζίνιο (68' Γκόβας), Μαρσέλο, Μανούσος, Σΐλιγαρδάκης, Γιόνδης (59' Ντιμπαλά).

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Τσιάρας, Πόνσε, Χασομέρης (73' Καρανίκας), Μπλεντί (88' Δημόπουλος), Τσίγκας, Ζουρούδης (56' Ζεκίνια).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2013 21:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep