Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισόπαλοι στα Μέγαρα

Στο 1-1 έμειναν Βύζας Μεγάρων και Καβάλα στα Μέγαρα, σε ένα παιχνίδι που είχε ένα καλό και ένα κακό ημίχρονο. Παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία και οι δύο ομάδες.

Προσπάθησε να πάρει βαθμολογική ανάσα ο Βύζας Μεγάρων, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην Καβάλα αν και προηγήθηκε... Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ένα άσχημο παιχνίδι, όμως στο δεύτερο οι ομάδες ανέβασαν ρυθμούς έφτασαν στα γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει και με τη νίκη στο τέλος.

Στο 48' ο Βύζας άνοιξε το σκορ με τον Αρναρέλλη να εκμεταλλεύεται το λάθος του Παγώνη και με όμορφο πλασέ έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι έχασαν μια ευκαιρία για να κάνουν το 2-0 στο 63' και πέντε λεπτά μετά η Καβάλα έκανε ότι δεν έκανε ο Βύζας, δηλαδή σκόραρε. Συγκεκριμένα, ο Μαραγκός βρήκε με όμορφη κάθετη μπαλιά τον Χλωρό ο οποίος με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του. Στο 88' η Καβάλα θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αν το σουτ του Πλιάγκα δεν έφευγε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

 

Βύζας (Θύμιος Γεωργούλης): Πουρής, Γρομητσάρης, Κρητικός, Χαρτσιάς, Σπαγής, Μπιτσάκος, Διαμαντόπουλος (90+2' Μαρίνης), Σιώκος, Αρναρέλης, Γκεμίσης. Ζάρκος (77' Δημητρίου).

Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Χλωρός, Παγώνης, Αναστασόπουλος (75' Καπνόπουλος), Γελαδάρης (52' Κουμπρόγλου), Ντος Σάντος, Πακάλτσης, Οξύζογλου (52' Πλιάγκας).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep