Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με ψυχή... ΑΕΛ!

Παθιασμένη η ΑΕΛ έκανε την ανατροπή και επικράτησε του πρωτοπόρου Απόλλωνα 2-1!

Όταν οι Θεσσαλοί έχουν ψυχή και θέληση, τότε μπορούν να κάνουν τους οπαδούς τους να χαμογελούν υπερήφανοι. Το είχαν αποδείξει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, το απέδειξαν εκ νέου το απόγευμα του Σαββάτου (08/12) στο AEL FC Arena απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης, σε ένα ματς με ένταση και πολλά νεύρα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» για πρώτη φορά με δίδυμο στη γραμμή κρούσης τους Μανιά - Καραμαλίκη αιφνιδίασε με τον Δεληζήση στο 28' και οι πρώτες μουρμούρες έκαναν την εμφάνισή τους... Βλέπετε η ΑΕΛ αγνοούσε το τρίποντο στα πέντε τελευταία ματς και δεν είχε σκοράρει στα τρία τελευταία.

Ωστόσο, η ΑΕΛ του δευτέρου ημιχρόνου ήταν τελείως διαφορετική. Κάτω από διαρκή βροχόπτωση, πίεσε και έφτασε στην ανατροπή χάρη σε κεφαλιά του Ζεκίνια στο 57' και δυνατό σουτ του Τσιμπάμπα στο 68' έπειτα από σέντρες του Παπαγεωργίου. Όλα έδειχναν ότι ο Απόλλων Σμύρνης θα γνώριζε την πρώτη του ήττα έπειτα από 8 αγωνιστικές, αλλά στο 90+2' λίγο έλειψε να έρθει η ψυχρολουσία...Ο Χιντζίδης σούταρε, ο Παπαγεωργίου απέκρουσε πάνω στη γραμμή με το χέρι, αποβλήθηκε και ο Δεληζήσης ανέλαβε την εκτέλεση. Εκεί, όμως μίλησε ο Σέρεμετ και με απόκρουση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, χαρίζοντας το τρίποντο στους «βυσσινί» και έδωσε το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς!

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (46' Ζουρούδης), Πόνσε (76' Καρανίκας), Χασομέρης, Ζεκίνια, Τσιμπάμπα (90+1' Γιώτας).

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κωνσταντίνου, Χιντζίδης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Διαμαντίδης, Κατσίκης (75' Κύργιας), Καμαρά (86' Λεοντίου), Καραμαλίκης, Διαμάντης, Μανιάς (61' Τσιλιγκίρης).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

 

Last modified onΣάββατο, 08 Δεκέμβριος 2012 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep