Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σούζα με... σούπερ Μάριο!

Πηγή φωτ.: Ηλίας Θαλάσσης 1 Πηγή φωτ.: Ηλίας Θαλάσσης

Ο Ηρακλής Ψαχνών με γκολ του Μάριου Σέγκου έριξε ροπαλιά (1-0) στην ΑΕΛ και πάτησε κορυφή!

Πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας ζητούσε από τους φίλους των «πράσινων» χαμηλούς τόνους... Βλέπετε, η ομάδα της Εύβοιας μετρούσε ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων και πολλοί μιλούσαν για τον... 13ο άθλο του Ηρακλή. Μετά τη νίκη (1-0) της Παρασκευής (30/11) απέναντι στην ΑΕΛ, όμως δεν μπορεί...και ο ίδιος θα κάνει όνειρα ανόδου!

Η τρελή πορεία των Ψαχνών, λοιπόν, συνεχίστηκε και απέναντι στους απογοητευτικούς Θεσσαλούς. Στο 9' ο Μάριος Σέγκος φρόντισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα... Έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 1-0, αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα του, έστω προσωρινά, στην 1η θέση!

Οι «βυσσινί» παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, μετά το γκολ προσπάθησαν να ισορροπήσουν, είδαν τους Ζεκίνια (30'), Παπαγεωργίου (80') να έχουν προσπάθειες στο δοκάρι, αλλά ήταν κατώτεροι του αναμενόμενου παρά την πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και γνώρισαν την 3η τους ήττα φέτος!

Όσο για τον Ηρακλή Ψαχνών; Το όνειρο κρατά αισίως 50 ημέρες. Τόσο έχει να φύγει με σκυμμένο κεφάλι από το γήπεδο ο ημίθεος που εξελίσσεται στη μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν και δείχνει ικανός για μεγάλα πράγματα!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Κονέ, Μπακομήτρος, Τάουερ, Ζουλιώτης (68' Ντελέκος), Ρεπετσάς, Βανγκέλι (66' Ρούτσης), Ποκόνγκ (90' Λούσιο), Λίόσης, Γέσιτς, Σέγκος.

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Νεμπεγλέρας, Μάγγος (46' Πόνσε), Παπαϊωάννου (58' Μούτσα), Χασομέρης, Ζεκίνια (72' Φρανκού), Τσιμπάμπα.

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΠαρασκευή, 30 Νοέμβριος 2012 23:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep