Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν... τραβάνε!

Επανομή και Παναχαϊκή έδωσαν συνέχεια στη μέτρια πορεία τους στη Football League.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο «Ν. Σαράφης» και πλέον εξακολουθούν να μένουν μακριά από τους κύριους αντιπάλους τους. Η μεν Επανομή έμεινε στην τελευταία θέση, η δε Παναχαϊκή απομακρύνθηκε κι άλλο από τις πρώτες θέσεις. Οι φιλοξενούμενοι, στο ντεμπούτο του Ανδρέα Ζήκου στον πάγκο, άνοιξαν το σκορ στο 24' με γκολ του Βασιλαντωνόπουλου, ενώ για τους πράσινους ισοφάρισε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Πάτρικ Ογκουνσότο, με κεφαλιά στο 73'. Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του Αφρικανού από τα συνολικά έξι της Επανομής στο πρωτάθλημα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι του Σπύρου Μπαξεβάνου είχαν δύο δοκάρια, ένα με τον Μωυσίδη στο 78' και ακόμα ένα στο ίδιο λεπτό με τον Ογκουνσότο.

Αναγέννηση Επανομής (Σπύρος Μπαξεβάνος): Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Κουκουλέκης, Τέλλος, Παπατζίκος, Σαμουηλίδης, Μωυσίδης (84' Δραγανίδης), Μπαλασάς (57' Ταχμαζίδης), Τζανδάρης, Ογκουνσότο, Κυζιρίδης (87' Σικαλόπουλος).

 

Παναχαϊκή (Ανδρέας Ζήκος): Πίτκας, Σαλαμαστράκης, Κοιλιάρας, Κοκκίνης, Βασιλαντωνόπουλος (84' Βουνκ), Άντονι, Γκούρτσας (57' Κωνσταντινίδης), Σπίνουλας, Βοσκόπουλος, Καραμανλής, Μαπούκου.

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα!

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 17:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep