Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έσωσε την παρτίδα ο Απόλλων

Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Ηρακλή στη Ριζούπολη.

 

Ο Ηρακλής είναι από τις ομάδες που μέχρι στιγμής δυσκόλεψε περισσότερο τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Οι Θεσσαλονικείς εμφανίστηκαν πολύ δυνατοί στο παιχνίδι που έκλεισε την όγδοη αγωνιστική και θα μπορούσαν να φτάσουν στην επικράτηση, αλλά η αλλαγή του Αλέκου Βοσνιάδη να ρίξει στο ματς τον Μανιά αποδείχθηκε σοφή, αν και επιβεβλημένη, καθώς η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν πίσω στο σκορ.
Ο Γηραιός λοιπόν μέτρησε αρκετές ευκαιρίες και για το 0-2, ωστόσο η αστοχία στην τελική προσπάθεια κόστισε. Ο Απόλλων δεν έπαιξε καλά και έσωσε την παρτίδα στο 78' όταν ο Μανιάς έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Είχε προηγηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης με το γκολ του Ισαάκ στο 48'.

 

Απόλλων: Κοτταράς, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Τσεμπερίδης (35' Ντουτσαρίδης, 65' Διαμαντίδης), Καμαρά, Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Κατσίκης (65' Μανιάς), Καραμαλίκης.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μίχος, Ευαγγελόπουλος, Λόπεζ, Σαββίδης, Στεφανίδης, Κριβοκάπιτς (63' Κωνσταντινίδης), Φερνάντεζ, Σαράφογλου (75' Παληγεώργος), Σουλίδης, Ισσαάκ (84' Μπανγκουρά).

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΔευτέρα, 12 Νοέμβριος 2012 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep