Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία και γκρίνια στο Καυτανζόγλειο

Στο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ηρακλή Ψαχνών.

Χωρίς νικητή έληξε η συνάντηση του Καυτανζογλείου ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τα Ψαχνά προηγήθηκαν στο σκορ και με σφικτή άμυνα επιχείρησαν στη συνέχεια να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση. Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιώργος Στράντζαλης, ολοκλήρωσε σχετικά γρήγορα και τις τρεις αλλαγές του, έριξε στο ματς ό,τι καλύτερα διέθετε μεσοεπιθετικά, με σκοπό να έρθει γρήγορα η ισοφάριση.

Και μπορεί αυτό να έγινε πράξη στο 71', ωστόσο στο 20λεπτο που έμεινε δεν μπήκε άλλο γκολ. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 75' με τον Τάουερ. Οι οπαδοί του Ηρακλή αποδοκίμασαν την ομάδα και τον προποντή, ενώ στο ημίχρονο μερίδα οπαδών επιχείρησε να κινηθεί απειλητικά κατά του πάγκου του Γηραιού.

 

Ηρακλής: Φιρινίδης, Βαγγελόπουλος Παπαστεριανός Γεωργίου, Λόπεζ, Κριβοκάπιτς, Ζουλιέν Παληγεώργος (52΄Χιονίδης), Ισαάκ (59' Βουτσιάς), Μπανγκουρά (46' Κωνσταντινίδης), Στεφανίδης.

 

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπέτσας, Τάουερ, Ντελέκος (56' Βαγκέλι), Μπακομήτρος, Ρούτσης (77' Ιακωβάκης), Λιόσης, Σέγκος (46' Ποκόνγκ), Γέσιτς, Χαικάλης.

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε την περιγραφή της αναμέτρησης.

Last modified onΚυριακή, 04 Νοέμβριος 2012 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep