Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Εκνευριστική ισοπαλία στη Φυλή

Θρασύβουλος και Φωκικός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον διαιτητή Παπαγεωργίου να εκνευρίζει αμφότερους.


Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Φυλής δεν θύμιζε σε τίποτα αυτή που επικρατούσε σε άλλα παιχνίδια. Αρκετός κόσμος, δυναμική παρουσία των φίλων της ομάδας της Άμφισσας και ένα «γεμάτο» παιχνίδι. Γεμάτο από κάρτες (10), φάουλ, ένταση…Είχε, βέβαια και δύο γκολ με τον Θρασύβουλο να μν καταφέρνει για μία ακόμα φορά να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν σε ένα κομβικό σημειο (45’) με κεφαλιά του Σύρου, σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όμως οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο 45λεπτο και στο 55’ έπειτα από μπαλιά του Τετέ και σουτ του Ευσταθίου, ο Γκόμες από κοντά έφερε το ματς στα ίσα.
Βάσει της απόδοσης των δύο ομάδων, η ισοπαλία μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιη, αν και ο διαιτητής δεν άφησε να παιχτεί ποδόσφαιρο με τις διαδοχικές διακοπές και τις πολλές κάρτες.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος, Μπακάλης, Βασιλείου, Σταυροθανασόπουλος (70' Γεωργιάδης), Σερέπας (70' Ανδρίκος), Πλαβούκος, Προβατίδης, Πάνος (35' Σκόνδρας), Αγκόλι.
ΦΩΚΙΚΟΣ (Κώστας Τερζής): Γεωργίου, Θωμόπουλος (63' λ.τρ. Λουκίνας), Εσόνο, Λίτσος, Κωστόπουλος, Τετέ, Σκαρίμπας (85’ Αλμπέρτο), Γκόμες, Ευσταθίου, Ταμπάκης (71' λ.ρ. Αμπντουραχμάνι), Θέος.
Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνααπό το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 04 Νοέμβριος 2012 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep