Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στους «32» Ολ. Βόλου, Θρασύβουλος

Ο Θοδωρής Γκίτκος ήταν ο «ήρωας» του Ολυμπιακού Βόλου στη διαδικασία των πέναλτι Ο Θοδωρής Γκίτκος ήταν ο «ήρωας» του Ολυμπιακού Βόλου στη διαδικασία των πέναλτι

Στα πέναλτι ο Ολυμπιακός Βόλου 5-3 την ΑΕΛΚ, ενώ ο Θρασύβουλος επικράτησε 1-0 του Βύζαντα Μεγάρων.

Η ομάδα της Μαγνησίας θα αντιμετωπίσει στους «32» τον Ατρόμητο και αυτή της Φυλής τη Βέροια έπειτα από τις νίκες τους απέναντι σε ΑΕΛ Καλλονής και Βύζαντα Μεγάρων αντίστοιχα.

Στο Πανθεσσαλικό η ΑΕΛΚ προηγήθηκε στο 23' με τον Λεοζίνιο, ο Ολυμπιακός Βόλου ισοφάρισε στο 52' με τον Γόγολο, ενώ στο 64' αποβλήθηκε ο Καζάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η παράταση γκολ δεν έφερε και στα πέναλτι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το εισιτήριο με 5-3.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Ογιαρμπίντε (Ολυμπιακός Βόλου): 1-0

Κριπιντίρης (ΑΕΛΚ): 1-1

Ανιέτε (Ολυμπιακός Βόλου): 2-1

Μαρσέλο (ΑΕΛΚ): απόκρουση Γκίτκος

Μπολάτι (Ολυμπιακός Βόλου): 3-1

Λεοζίνιο (ΑΕΛΚ): 3-2

Στογιάνοφ (Ολυμπιακός Βόλου): 4-2

Χωριανόπουλος (ΑΕΛΚ): 4-3

Γιενγκά (Ολυμπιακός Βόλου): 5-3

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Στουρνάρας (101' Καρράς), Κατσιαρός, Γόγολος, Παλαιολόγος, Μπολάτι, Στογιάνοφ, Τσιάτσιος (46' Παππάς), Μπακαγιόκο (61' Ανιέτε), Ογιαρμπίντε, Γιενγκά.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Πάιερ, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Μαϊστόροβιτς, Σερφά, Σιλιγαρδάκης (72' Γάλας), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Γκόβας (46' Κριπιντίρης), Μανούσος. (102' Λαμπρόπουλος), Καζάκης.

Εισιτήριο ο Θρασύβουλος, φωνές ο Βύζας

Στη Φυλή η πρόκριση κρίθηκε στο 84' με ένα σουτ του Καλαμιώτη. Ήταν το πρώτο εντός έδρας γκολ του Θρασύβουλου σε επίσημο ματς για φέτος.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, διαμαρτυρήθηκαν στο 76' για πέναλτι σε ανατροπή του Ζάρκου, αλλά ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κίτρινη στον ποδοσφαιριστή του Βύζαντα. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο σκόρερ των γηπεδούχων.

Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Ξενοδόχοφ, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος, Μπακάλης, Σταυροθανασόπουλος, Βασιλείου, Σκόνδρας (64′ Ζαπαλάου), Πλαβούκος (89′ Γεωργιάδης), Προβατίδης, Καλαμιώτης, Σερέπας (90+3′ Μουκίδης).

Βύζας Μεγάρων (Θύμιος Γεωργούλης): Παναγόπουλος, Γρομητσάρης (31′ Λαμπρόπουλος), Θ. Βλάχος, Ζάρκος, Χαρτσιάς (86′ Αρναρέλης), Ταμπάκης, Βελέτης, Σπαγής, Ρεκλείτης (68′ Σιώκος), Μπιτσάκος, Κρητικός.

 

Last modified onΠέμπτη, 01 Νοέμβριος 2012 14:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep