Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φωνές τα Γιαννιτσά, πρόκριση η Νίκη

Οι Βολιώτες με γκολ του Τάντιτς προκρίθηκαν (1-0) στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στην Αναγέννησης Γιαννιτσών. Φωνάζουν οι γηπεδούχοι.

Δεν επέδρασε ευεργετικά για την Αναγέννηση Γιαννιτσών η αλλαγή έδρας. Η ομάδα της Πέλλας τα είχε καταφέρει περίφημα στο Δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών μέχρι στιγμής, αλλά λόγω επανασποράς χρειάστηκε να δώσει το παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου στον Νέο Μυλότοπο. Ένα γκολ του Τάντιτς στο 68' ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους να πάρουν τη νίκη και να περάσουν στην επόμενη φάση. Ο Ψιάνος σέντραρε και ο Σέρβος με πλασέ «κρέμασε» τον Λαμπάκη.  

Ωστόσο, το ματς πήρε «φωτιά» στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ψιάνος έπειτα από σουτ του Καρακάσογλου φαίνεται να απομακρύνει τη μπάλα μέσα από τη γραμμή (το replay δεν βοηθά για το αν έχει περάσει ολόκληρη), αλλά ο Καραλιόλιος με υπόδειξη του δεύτερου βοηθού δεν είδε γκολ! Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες, όμως τίποτα δεν άλλαξε...Σημειώνεται ότι οι φιλοξενούμενοι υποστήριζαν πως η φάση του ακυρωθέντος γκολ ξεκίνησε από ανύπαρκτο φάουλ.

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Λαμπάκης, Σπαθάρας, Χατζόγλου, Σερέτης, Στεργίδης, Σκέμπης, Τσιάμης, Φάμπιο, Φελίπε (73' Καρακάσογλου), Ιορδανίδης, Στεφανίδης.

Νίκη Βόλου: Βούρας, Μήτσης, Σαμαράς, Βέρτζος, Ψιάνος, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης (86' Καρατζάς), Τάσιτς (14' λ.τρ. Χάμος), Τάντιτς, Σκούφαλης, Γιάκομπ (63' Φλίγκος).

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Ρίγκος (Γρεβενών), Κουτζιακουτζίδης (Κοζάνης).

Last modified onΤρίτη, 30 Οκτώβριος 2012 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep