Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζοελ, εσύ σούπερ σταρ!

Ζοελ, εσύ σούπερ σταρ! 1

Με γκολ του Τσιμπάμπα στο 88’ η ΑΕΛ επικράτησε 2-1 του Εθνικού Γαζώρου, έκανε το 3Χ3 και πάτησε κορυφή!

Έπειτα από τις νίκες σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου και του Παναιτωλικού η θεσσαλική ομάδα γνώριζε ότι δεν έπρεπε να πετάξει στα σκουπίδια τους πόντους αυτούς κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου. Εξάλλου, εύκολα ματς δεν υπάρχουν και αυτό αποδείχτηκε όταν στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 45’ με τον Σκόνδρα, αλλά στο 71’ ο Μπεκιάρης «πάγωσε» το AEL FC Arena και ξύπνησε περσινές μνήμες, τότε που οι «βυσσινί» πετούσαν βαθμούς στο γήπεδό τους. Ο εκνευρισμός έκδηλος, αλλά ο Ζοέλ Τσιμπάμπα στο 88’ έγινε ο «λυτρωτής» για τη θεσσαλική ομάδα και δικαίωσε τον Μιχάλη Ζιώγα που τον πίστεψε και τον επανέφερε.

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (64' λ.τρ Καρανίκας), Ζεκίνια, Χασομέρης, Δεινόπαπας (75' Φρανκού), Τσίγκας (32' λ.τρ. Τσιμπάμπα).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης, Κοσμίδης, Γεωργιάδης, Μερεσιώτης (24' λ.τρ. Νύρλας), Κουκόλης, Καπίας, Μουσικάκης, Μπεκιάρης, Ζυγκερίδης (57' Κωνσταντινίδης), Ναλμπάντης, Γκόγκας.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2012 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep