Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παράδοση στις… καθυστερήσεις

Παράδοση στις… καθυστερήσεις 1

Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε με τον Γκουγκουλιά στα τελευταία λεπτά τον Ολυμπιακό Βόλου και διατήρησε την παράδοση 45 χρόνων που θέλει την ομάδα του Βόλου να μην έχει νίκη στις Σέρρες.

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς με προβολή στις καθυστερήσεις «έδωσε» έστω τον βαθμό στον Πανσερραϊκό και ουσιαστικά αποκατέστησε την τάξη. Η ομάδα των Σερρών ήταν αυτή που είχε τις φάσεις και την κινητικότητα στο παιχνίδι, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου που τελείωσε κάποιες από τις φάσεις του βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Από το 58ο λεπτό που έγινε το 2-1 για την ομάδα του Βόλου, ο Πανσερραϊκός πίεζε και δημιουργούσε φάσεις, κυρίως με τον Ανάκογλου. Χρειάστηκε, όμως, να παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό για να φτάσει στην ισοφάριση μετά από λάθος αντίδραση της άμυνας του Ολυμπιακού Βόλου στο γύρισμα του Κώστα Κιάσσου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Λουσινί, Κιάσσος, Τσαούσης, Μπριλάκης, Σιάκκας, Παρασκευαΐδης (63' Γκουγκουλιάς), Ανάκογλου, Ράνιτς, Τοντόροφ (56' Μπονιέρης), Κόντος, Μπανγκουρά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Στουρνάρας, Γόγολος, Κατσιαρός (65' Καρράς), Παλαιολόγος, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Ογιαρμπίντε, Πετρόφ, Γαλάνης (59' Ανιέτε), Μπακαγιόκο.

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2012 19:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep