Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τον υποτίμησε

Καλύτερη η Καβάλα, έμεινε στο 1-1 με τον Θρασύβουλο, χάνοντας πολλές ευκαιρίες να πάρει το τρίποντο και να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση.

Στα σκουπίδα πέταξαν οι Αργοναύτες τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες επί του Εθνικού Γαζώρου και της Παναχαϊκής. Οι παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη είχαν τον πλήρη έλγχο του αγώνα, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντιέ και θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει το ματς από το πρώτο μέρος. Επαναπαύθηκαν οι Καβαλιώτες στην επανάληψη και το πλήρωσαν στο 79', όταν ο νεοεισελθόν Μπέκα με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Πίεσαν οι γηπεδούχοι μέχρι το τέλος, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης.

Έτσι, ο ΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη θέση και να μπει ακόμα πιο δυνατά στην διεκδίκηση της ανόδου. Δεν κέρδισε και πάλι στην έδρα του (0-0 με Παναιτωλικό) και θα πρέπει να βελτιωθεί μπροστά στο κοινό του.

Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα της Φυλής, αν αναλογιστεί κανείς ότι η εμφάνιση των περισσότερων ποδοσφαιριστών ήταν κακή. Ο δεύτερος στο πρωτάθλημα σε πέντε αγώνες, ο πρώτος εκτός έδρας, ο οποίος και μπορεί να τονώσει την ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Η είσοδος του νεαρού Μπέκα αποδείχθηκε χρυσή και λυτρωτική για τον Στάθη Σταθόπουλο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

 

ΚΑΒΑΛΑ (Κώστας Βασιλακάκης): Αποστολίδης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Παγώνης, Ντιέ, Αναστασόπουλος (88' Ποσίνκοβιτς), Ντος Σάντος (82' Μιγιάτοβιτς), Μοκάκε, Μπρατσιάνι (69' Πλιάγκας), Χλωρός.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Πάνος, Σύρος, Τζωρτζιόπουλος, Ανδρίκος, Αγκόλι (53' Μπέκα), Σκόνδρας (71' Σερέπας), Μπακάλης, Πλαβούκος, Ντα Κόστα (64' Παπανίκου), Σταυροθανασόπουλος.

Last modified onΔευτέρα, 15 Οκτώβριος 2012 19:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep