Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εμειναν αήττητοι

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Πιερικός και Εργοτέλης στην Κατερίνη και διατήρησαν και οι δύο το άηττητο τους στο πρωτάθλημα. Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Πιερικός και Εργοτέλης στην Κατερίνη και διατήρησαν και οι δύο το άηττητο τους στο πρωτάθλημα.

Πιερικός και Εργοτέλης έμειναν στην ισοπαλία και μπορεί για την ομάδα του Ηρακλείου να έσπασε το απόλυτο, αλλά έμεινε και για τους δύο το αήττητο.

Ο Εργοτέλης στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης κράτησε τον πρώτο ρόλο, προηγήθηκε με τον Ζαχόρα και πήγε στα αποδυτήρια σε ακόμη ένα ματς με προβάδισμα. Ο Πιερικός μπήκε στο δεύτερο μέρος με την πρόθεση να πιέσει περισσότερο, να ψάξει το γκολ και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να γυρίσει το ματς. Η είσοδος του Δήμου στην αναμέτρηση έδωσε μεγαλύτερη βοήθεια στον Ντάνι και δημιούργησαν κάποιες φάσεις με τις κινήσεις του 36χρονου αμυντικού, ο οποίος λόγω απουσιών αγωνίζεται στην γραμμή κρούσης. Το γκολ για την ομάδα της Κατερίνης ήρθε τελικά από το σημείο του πέναλτι και παράλληλα ο Ντάνι εκτός από το πέναλτι πήρε και την αποβολή του Γιοβάνοβιτς που τον κράτησε ενώ ήταν μόνος με την εστία και τον Αθανασίου εξουδετερωμένο. Ο Γιαζιτζόγλου χτύπησε εύστοχα το πέναλτι στο 54ο λεπτό και για τα επόμενα 15 λεπτά συνεχίστηκε η πίεση προς την εστία του Εργοτέλη για να φτάσουν στην ανατροπή. Στο τέλος η ομάδα του Ηρακλείου ισορρόπησε την αναμέτρηση παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

 

Οι παίκτες των δύο ομάδων μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα του OTE Sport

Δωματάς: " χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Η κούραση παίζει μεγάλο ρόλο με τα τέσσερα διαδοχικά ματς. Βγαίνει στα πόδια, στην ψυχολογία, σε όλα. Θέλουμε τις νίκες, πήραμε τον βαθμό, καλός είναι και αυτός".

Λαζαρίδης: "Αιφνιδιαστήκαμε στο γκολ. Δεχθήκαμε το γκολ χωρίς να δημιουργήσει πολλές φάσεις ο αντίπαλος μας. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για στόχους και αυτό θα φανεί μέσα από τα αποτελέσματα μας".

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Γκουλής): Τόλιος, Λαζαρίδης, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Γιαζιτζόγλου, Ιτσιος (46' Δήμου), Φαμπίνιο, Δεσποτόφσκι, Ντάνο, Καθάριος (75' Κόιτς), Σεχολάρι (88' Νίκου)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Πίτσος, Ουέλινγκτον, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης (53' Χαντί), Δωματάς (57' Δασκαλάκης), Ντιέγκο, Ζαχόρα (70' Λαμπίν)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep