Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ποιο ντέρμπι;

Τεράστια νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου σημείωσε η ΑΕΛ.

Η μεγάλη νικήτρια του Θεσσαλικού ντέρμπι ήταν η ΑΕΛ, η οποία με το εμφατικό 3-0 επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου στο AEL FC Arena. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από τους «ερυθρόλευκους» και είχαν σε μεγάλη μέρα τον Πορτογάλο Ζεκίνια, ο οποίος εκτός από το τρίτο γκολ είχε και δύο δοκάρια. Επρόκειτο για ένα σούπερ παιχνίδι με ένταση, πάθος, αποβολή και παλμό. Τα ατού της ομάδας του Βόλου, από την άλλη, οι Γενγκά, Ογιαρμπίντε, Ανιέτε και Μπακαγιόκο, δεν έκαναν καθόλου καλή εμφάνιση. Περιορίστηκαν σε μεγάλο βαθμό από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του κάμπου, οι οποίοι είχαν άψογη ανασταλτική λειτουργία. Εάν μάλιστα ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να σημειώσουν ακόμα περισσότερα τέρματα.

 

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (66' Γιώτας), Δεινόπαπας (86' Χασομέρης), Ζεκίνια, Τσιμπάμπα (60' Καρανίκας), Τσίγκας.

 

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γόγολος, Πινδώνης, Μπολάτι (66' Στογιάνοφ), Γενγκά (86' Γαλάνης), Ογιαρμπίντε, Ανιέτε (46' Τσιάτσιος), Μπακαγιόκο.

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό περιγραφή της αναμέτρησης.

Last modified onΠέμπτη, 11 Οκτώβριος 2012 21:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep