Ροπαλιά στις καθυστερήσεις η Νίκη

  • Written by Βόλος: Μαρία Μοσχονά
  • Published in Ατζέντα
  • 0 comments
Ροπαλιά στις καθυστερήσεις η Νίκη 1

Με γκολ του Μήτση στο 91’ η Νίκη Βόλου πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη απέναντι στον Ηρακλή.

Στις καθυστερήσεις η Νίκη Βόλου κατέβαλε την αντίσταση του Ηρακλή, τον οποίο νίκησε 1-0, και πανηγύρισε το πρώτο της εντός έδρας τρίποντο. Σκόρερ του νικητήριου τέρματος των Θεσσαλών ήταν ο Χρήστος Μήτσης, ο οποίος «λύτρωσε» την ομάδα του στον 91’. Ο Τάντιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σαμαράς έπιασε την κεφαλιά, ο οποίος πάσαρε στον Μήτση και ο τελευταίος με προβολή έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαν κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να έχουν σπουδαία απόδοση. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν το παιχνίδι, αλλά ήταν ακίνδυνοι επιθετικά.

niki3

Στο πρώτο μέρος, η Νίκη Βόλου είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά και κάποιες ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο παιχνίδι. Από την άλλη, ο Ηρακλής απείλησε μόλις στο 19’όταν ο Λόπεθ εκτέλεσε το φάουλ και ο Καρακούτσης μπλόκαρε. Η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 30’, έπειτα από απευθείας εκτέλεση του Κυριάκου, αλλά και έξι λεπτά αργότερα, με τον Πουρτουλίδη, ο οποίος δεν πλάσαρε σωστά και το σουτ κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, χωρίς όμως να πιάσουν σπουδαία απόδοση. Απείλησαν με τους Κυριάκο (60’, 86’), Ουέλινγκτον (88’) και Τάντιτς (90’). Ο Ηρακλής απείλησε μόλις στο 75' με τον Μίχο.

Ο διαιτητής Σελίμος από το σύνδεσμο Λακωνίας «κιτρίνισε» τους Τάντιτς, Παληγεώργο, Κριβοκάπιτς, Τροΐρης, Λόπεθ, Βαγγελόπουλος, Καρακούτσης.

Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Καρακούτσης, Ψιάνος, Καρατζάς (46' Σαμαράς), Βέρτζος, Μήτσης, Κυριάκος, Ριζογιάννης, Τάσιτς, Τάντιτς, Πουρτουλίδης (74' Ουέλινγκτον), Γιάκομπ (65' Σκούφαλης).

Ηρακλής (Γιώργος Στράντζαλης): Φιρινίδης, Λόπεθ, Βαγγελόπουλος, Παληγεώργος, Τροΐρης, Λιαπάκης, Χιονίδης (84' Ισαάκ), Παπαστεργιανός, Στεφανίδης (74' Κωνσταντινίδης), Κριβοκάπιτς (60' Νατσιόπουλος), Μίχος.

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 10 Οκτώβριος 2012 21:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep