Επικράτηση υπό το βλέμμα Λάζαρου (pic)

Ο ΠΟΤ Ηρακλής νίκησε 2-1 τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα.

Δοκιμές εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Ερμή Αμυνταίου την προσεχή εβδομάδα έκανε την Κυριακή (01/09) ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο ΠΟΤ Ηρακλής αντιμετώπισε τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα και επικράτησε 2-1. Παρών ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που ανακοινώθηκε προ ημερών, ενώ δυναμική ήταν η παρουσία των οπαδών των Κυανόλευκων.

Στο 34' από εκτέλεση κόρνερ του Μιράντα ο Τσιριγώτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ίδια η κατάληξη και στο 56', αυτή τη φορά σε σουτ του Κυνηγόπουλου. Εν τέλει το 0-1 έγινε στο 78'. Από σέντρα του Μπελμόντ για τον Κούστα ο Παπαστεριανός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του. Στο 80' από ασίστ του Μπελμόντ ο Κούστα έκανε το 0-2 και δύο λεπτά αργότερα ο Διαμαντόπουλος μείωσε για τους γηπεδούχους.

4366552

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Κολλαράς, Αγγ. Παπαστεριανός, Σέχου, Ν. Καθάριος, Παπακωνσταντίνου, Γαρύφαλλος, Κωτσόπουλος, Έππας, Φροσύνης.

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Μαρκετζιάνι, Τασουλής (75’ Αναστασίου), Κιβρακίδης (75’ Καλουτσικίδης), Διαμαντής (80’ Σιούτας), Σιδεράς, Χάμοντ (75’ Παπασάββας), Μπελμόντ, Μπερτόγλιο (60’ Μωυσίδης) ,Κυνηγόπουλος, Μιράντα (75’ Τσιντώνης),Τσιριγώτης (60΄Κούστα).

Last modified onΚυριακή, 01 Σεπτέμβριος 2024 20:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep