Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν Χ...άρηκε κανείς

Δόξα Δράμας και Πανσερραϊκός έμειναν στο 1-1 στο μεταξύ τους ντέρμπι. Δόξα Δράμας και Πανσερραϊκός έμειναν στο 1-1 στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Στην αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Football League η Δόξα Δράμας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Πανσερραϊκό.

«Ερχόμασταν από δύο άτυχα αποτελέσματα και ψάχναμε τη νίκη. Μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ σε αντεπίθεση. Αντιδράσαμε ευτυχώς πριν το ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Δουλεύουμε πολύ καλά και αυτό πιστεύω θα βγει στο γήπεδο». ΘΑΝΑΣΗΣ ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ

Δόξα Δράμας και Πανασερραϊκός έμειναν στο 1-1, με τις δύο ομάδες να έχουν φάσεις για να πάρουν τη νίκη. Δόξα Δράμας και Πανσερραϊκός είχαν ο καθένας τις δικές του ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μείνει κανείς ευχαριστημένος από την ισοπαλία. Σε μια αναμέτρηση που είχε αρκετές φάσεις, δύναμη και καλό ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα, η Δόξα Δράμας βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα λάθος της άμυνας της σε αντεπίθεση και κατάφερε να ισοφαρίσει πριν κλείσει το ημίχρονο.

Ο Πανσερραϊκός με αυτή την ισοπαλία έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Φωκικό και την Καλλονή μετά από τρεις αγωνιστικές και έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια του να επιστρέψει στην Super League. Η Δόξα Δράμας από την άλλη πλευρά έδειξε πως χρειάζεται ακόμη δουλειά για να βρει τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά είχε το άγχος της μηδενικής συγκομιδής στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

O Παναγιώτης Γιαννόπουλος είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο OTE Sport «Θέλαμε να διατηρήσουμε το απόλυτο. Καταφέραμε να προηγηθούμε, είχαμε καλή παρουσία και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε προσπάθειες που θα μπορούσαν να μας δώσουν το δεύτερο γκολ. Πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με μοναδικό στόχο την άνοδο».

Ο Θανάσης Ιντζόγλου μετά το ματς δήλωσε στην κάμερα του OTE Sport «Ερχόμασταν από δύο άτυχα αποτελέσματα και ψάχναμε τη νίκη. Μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ σε αντεπίθεση. Αντιδράσαμε ευτυχώς πριν το ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Δουλεύουμε πολύ καλά και αυτό πιστεύω θα βγει στο γήπεδο».

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Γουμάγιας, Αγτζίδης, Ταραλίδης (80' Μπάρος), Καμινιώτης (75' Στεργιανός), Ιντζόγλου, Σοϊλέδης, Κοντέων, Κάπελ, Πουλάκος, Περπερίδης (63' Θάνος), Μιλένκοβιτς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Λουκινί, Κιάσσος, Tσαούσης, Mπριλάκης, Καρασαλίδης, Σιάκκας, Παρασκευαΐδης, Ανάκογλου, Κόντος, Τοντόροφ (73' Γιαννόπουλος), Μπανγκουρά (86' Γκουγκουλιάς).

Last modified onΔευτέρα, 08 Οκτώβριος 2012 19:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep