Οδηγός των πλέι άουτ η Παναχαϊκή

Οι Αχαιοί νίκησαν 2-0 τον Παναθηναϊκό Β στο Ελ Πάσο και βρέθηκαν μόνοι στην κορυφή της κατάταξης στα πλέι άουτ.

Η Παναχαϊκή είχε πανηγυρίσει προ μίας εβδομάδας την παραμονή στην κατηγορία, αλλά δεν χαλάρωσε. Την Πέμπτη (16/05) το απόγευμα έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα στο Ελ Πάσο και νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος αποχαιρέτησε έτσι και το ακραίο σενάριο της ισοβαθμίας με το Αιγάλεω.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν ευκαιρίες με κυριότερη το δοκάρι του Φουρτάδο στο 38', αλλά η ομάδα της Πάτρας «χτύπησε» από στατικές φάσεις. Στο 48' από εκτέλεση κόρνερ του Μασούρα ο Ζαμόρα με κεφαλιά έκανε το 0-1 και στο 70' ο δημιουργός διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με πέναλτι που κέρδισε ο Ντε Τομάς από τον Κάτρη.

Αυτή ήταν η 6η διαδοχική νίκη των Αχαιών στα πλέι άουτ, αποτέλεσμα που τους έφερε μόνους στην 1η θέση των πλέι άουτ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-2
Σκόρερ: 48' κεφ. Ζαμόρα, 70' πέν. Μασούρας
Δοκάρι: 38' Φουρτάδο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Λίλο, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Κάτρης (78' λ.τρ. Τσεβάς), Φουρτάδο, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Προδρομίτης (68' Μαντσίνι), Σαρδέλης (78' Καραμπάς), Τουρκοχωρίτης (61' Καλοσκάμης), Νταμπίζας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Οικονομάκης, Προύντζος, Μπαξεβάνος, Ζαμόρα, Λιοφάγος (62' Μπεντοσβίλι), Καραγιάννης, Ζέκχοφ, Πετράτος (46' Τσάκνης), Ντε Τομάς, Τραορέ (87' Ιατρούδης), Χριστόπουλος (46' Μασούρας).

Διαιτητής: Μπούτσικος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μπάλας (Τρικάλων), Νικολάου (Αθήνας)

Last modified onΠέμπτη, 16 Μάιος 2024 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep