Έμεινε SL2 η Παναχαϊκή

Με πέναλτι του Ντε Τομάς στο 93' οι Αχαιοί νίκησαν 1-0 τον Διαγόρα Ρόδου και πανηγύρισαν την παραμονή στην κατηγορία.

Στη Super League 2 της νέας σεζόν θα είναι παρούσα η Παναχαϊκή. Η ομάδα της Πάτρας αγχώθηκε απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Διαγόρα Ρόδου, όμως με πέναλτι του Ντε Τομάς στις καθυστερήσεις επικράτησε 1-0 και εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι, αν και είχαν πετύχει τον στόχο τους από την προηγούμενη στροφή των πλέι άουτ, στο δεύτερο ημίχρονο έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να μπουν σε θέση οδηγού. Στο 70' με σουτ του Λούκιτς και στο 82' σε γύρισμα του Μανιά. Στη δεύτερη φάση ο Μπαξεβάνος γλίτωσε την εστία των Κοκκινόμαυρων. Στο 90' ο Αλιμπέ απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, που έδειξαν κυριευμένοι από το άγχος.

Παρόλα αυτά ο Μουστάκας στο 92' ανέτρεψε τον Ντε Ολιβέιρα και ένα λεπτό αργότερα ο Ντε Τομάς από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 1-0 και έδωσε αίσιο τέλος στη σεζόν για τους Αχαιούς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 1-0
Σκόρερ: 90'+3' πέν. Ντε Τομάς

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Ν. Μασούρας, Μπαξεβάνος, Ζαμόρα, Καραγιάννης (55' Ντε Ολιβέιρα), Μπαρέ (58' λ.τρ. Αλιμπέ), Προύντζος, Ζέκχοφ, Τραορέ (77' Πετράτος), Χριστόπουλος (55' Ιατρούδης), Ντε Τομάς.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας, Μανωλάκης (88' Μουστάκας), Δημητρίου, Δημόπουλος, Παπατόλιος, Α. Μασούρας, Λούκιτς (73' Μουντές), Τσάβος (73' Βολάκης), Τσιαντούλας, Μανιάς.

Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Θανασιάς (Ηπείρου), Σταυρόγλου (Αθήνας)

Last modified onΠαρασκευή, 10 Μάιος 2024 19:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep