Μέτρησε το κίνητρο

Η Κοζάνη πάτησε στην 3η θέση μετά το 3-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ Β.

Με ανατροπή ήρθε η νίκη (3-1) της Κοζάνης απέναντι στον ΠΑΟΚ Β την Τετάρτη (08/05). Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη ήταν η μόνη που είχε κίνητρο στο εντός έδρας παιχνίδι για την 8η αγωνιστική των πλέι άουτ. Έτσι, πάτησε στην 3η θέση, αφού με τα έως τώρα δεδομένα έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από τον Καμπανιακό. Κομβικό το προσεχές παιχνίδι στη Χαλάστρα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο ΠΑΟΚ Β προηγήθηκε με τον Πανίδη στο 27', αλλά η Κοζάνη ισοφάρισε με τον Καλλέργη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και έκανε την ανατροπή με τον Γραμμένο στο 59'. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σουλιώτης στο 81'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΟΖΑΝΗ - ΠΑΟΚ Β 3-1
Σκόρερ: 45'+1' σουτ Καλλέργης, 59' σουτ Γραμμένος, 81' κεφ. Σουλιώτης - 27' σουτ Πανίδης

ΚΟΖΑΝΗ (Άγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τάτσης (75' Παπαδόπουλος), Σουλιώτης, Ίτσιος, Σιατραβάνης, Καλλέργης (75' Καραγιάννης), Αναστασόπουλος, Νάτσος (65' Ψάλτης), Γιάκος (54' Γραμμένος), Μακσίμοβιτς (65' Κανούλας).

ΠΑΟΚ Β (Αλέξης Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Δεληγιάννης, Μανωλιούδης (60' Κωττάς), Παναγιώτου (72' Σπυράκος), Τσίκος, Γρόσδης, Ρούμιαντσεβ (83' Δαρέλας), Σμυρλής, Κουαλιάτα (46' Τσοπούρογλου), Πανίδης (60' Κανίς).

Διαιτητής: Κόκκινος (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Σακάλογλου, Καρασαββαΐδης (Καβάλας)

Last modified onΤετάρτη, 08 Μάιος 2024 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep