Έμεινε στο +7 ο Διαγόρας

Οι Κυανέρυθροι παραχώρησαν 0-0 στον Παναθηναϊκό Β και θέλουν δύο ακόμα βαθμούς για να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την παραμονή.

Το αήττητο στα πλέι άουτ διεύρυνε το Σάββατο (27/04) ο Διαγόρας Ρόδου, αλλά δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη μαθηματική εξασφάλιση της σωτηρίας. Οι Κυανέρυθροι παραχώρησαν 0-0 στον Παναθηναϊκό Β, διατηρήθηκαν στο +7 από τη ζώνη υποβιβασμού και με 2 ακόμα πόντους θα πετύχουν τον στόχο τους. Υπερτερούν, άλλωστε, στη διπλή ισοβαθμία με τους Πράσινους. Το Τριφύλλι με ματς περισσότερο είναι στο -1 από την 3η θέση και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά υποβιβασμού.

Μέτριο ήταν το πρώτο 45λεπτο με τον Διαγόρα να δημιουργεί την πρώτη του ευκαιρία στο 23'. Ο Ξενόπουλος δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λούκιτς, αλλά και ο Δημόπουλος απέτυχε να τη στείλει στα δίχτυα. Στο 40' ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Β έσωσε την εστία του σε σουτ του Τσιαντούλα.

Η ομάδα της Ρόδου έψαξε τη νίκη, προκειμένου να οριστικοποιήσει την παραμονή της, αλλά στο 82' έχασε νέα ευκαιρία. Από εκτέλεση φάουλ του Δημόπουλου ο Τσιαντούλας σέντραρε για τον Μανιά και ο έμπειρος φορ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 0-0
Δοκάρι: 82' Μανιάς

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας (89' Ταχματζίδης), Νικόλης (89' Σταματούλλας), Δημητρίου, Δημόπουλος, Τσιαντούλας, Μασούρας, Λούκιτς (57' Μουντές), Βολάκης (57' Τσάβος), Λεσάι (83' Μανωλάκης), Μανιάς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Κάτρης, Κυριόπουλος, Προδρομίτης, Σαρδέλης (73' Κρυπαράκος), Νταμπίζας (73' Λιούμης), Λάμψιας (76' Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (68' Μαντσίνι).

Διαιτητής: Μπαλαχούτης (Πειραιά)
Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Παπαδόπουλος (Πειραιά)

Last modified onΣάββατο, 27 Απρίλιος 2024 17:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep