Φρέναρε ξανά την ΑΣΑ η Κοζάνη

Ματς γεμάτο ένταση το 1-1 στην Καρδίτσα, με την Κοζάνη να ισοφαρίζει στο 95'.

Σε κακό δαίμονα της Αναγέννησης Καρδίτσας έχει εξελιχθεί η Κοζάνη. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη απέσπασε 1-1 στην έδρα της ΑΣΑ με γκολ του Μακσίμοβιτς στο 95' και έτσι διεύρυνε το φετινό αήττητο σερί της (2-2-0) κόντρα στους Θεσσαλούς.

Το ματς είχε μεγάλη ένταση, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα στο 65' όταν ο Ποζατζίδης σκόραρε, αλλά οι διαιτητές έκριναν ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Μόλις στο 4' ο Κονίγλιο άνοιξε το σκορ για την ΑΣΑ, ενώ στο 42' ο Ξύδας είχε δοκάρι. Εν τέλει στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μακσίμοβιτς έφερε το ματς στα ίσα και κράτησε την Κοζανή στο -1 από τη ζώνη υποβιβασμού.

Για 3ο διαδοχικό παιχνίδι έμεινε χωρίς εντός έδρας νίκη η Αναγέννηση και έχασε την ευκαιρία ν' ανοίξει τη διαφορά από την 4η θέση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΟΖΑΝΗ 1-1
Σκόρερ: 4' σουτ Κονίγλιο - 90'+5' Μακσίμοβιτς
Δοκάρι: 42' Ξύδας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Μπούζας, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σαλαμούρας (83' Κοκκίνης), Βερνάρδος (83' Ντουμάνης), Κονίγλιο, Ξύδας (86' Κορέλας), Αθανασιάδης (59' Κέρθι).

ΚΟΖΑΝΗ (Άγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης, Παπαδόπουλος (37' Ποζατζίδης), Αναστασόπουλος, Νάτσος (53' Ίτσιος), Γραμμένος (53' Μακσίμοβιτς), Καλλέργης.

Διαιτητής: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Σακκάς (Θεσσαλίας)

Last modified onΚυριακή, 21 Απρίλιος 2024 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep