«Τορπίλισε» τον Γιούχτα η Παναχαϊκή!

Οι Αχαιοί νίκησαν 2-1 στο Μαρκομιχελάκειο τον Γιούχτα, πήγαν στο +2 από τη ζώνη υποβιβασμού και υπερτερούν σε πιθανή ισοβαθμία με τους Κρητικούς.

Την πορεία της προς την παραμονή συνεχίζει η Παναχαϊκή και την Κυριακή (21/04) έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για να δώσει αίσιο τέλος σε μία επεισοδιακή σεζόν. Οι Κοκκινόμαυροι την Κυριακή (21/04) πανηγύρισαν το τρίτο διαδοχικό τρίποντο στα πλέι άουτ και εκτόξευσαν τη διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού στους 2 βαθμούς. Με τη νίκη τους (2-1) στις Αρχάνες απέναντι στον Γιούχτα, μάλιστα, πήραν και την πιθανή διπλή ισοβαθμία.

Η ομάδα της Πάτρας προηγήθηκε με σουτ του Ζέκχοφ στο 15', οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Βρεττό στο 28' και ισοφάρισαν με τον Λώλη στο 31', όμως το 1-2 ήρθε με σουτ του Χριστόπουλου στο 80', που αποδείχτηκε «χρυσή» αλλαγή.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-2
Σκόρερ: 31' σουτ Λώλης - 15' σουτ Ζέκχοφ, 80' σουτ Χριστόπουλος
Δοκάρι: 28' Βρεττός

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Πολυχρόνης, Τζανής (85' Λιποράσε), Κόλα, Μπρους (85' Κωστανάσιος), Μπουτσάκης (67' Τσίρης), Λώλης, Μπουρσέλης (67' Δασκαλάκης), Νοικοκυράκης, Βρεττός (67' Ροβίθης), Αλεξόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Μπαρέ, Ζαμόρα, Προύντζος, Ντε Τομάς (87' Τσάκνης), Τραορέ (87' Ιατρούδης), Μασούρας, Μπαξεβάνος, Ζέκχοφ, Πετράτος (62' Χριστόπουλος), Ντε Ολιβέιρα (53' Αλιμπέ).

Διαιτητής: Κόκκορης (Εύβοιας)
Βοηθοί: Μαραθωνίτης (Αθήνας), Μανούρας (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 22 Απρίλιος 2024 11:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep