Στον...δρόμο για Super League!

Ο Ρομό με γκολ στο 96' χάρισε βαθμό (2-2) ανόδου στον Λεβαδειακό απέναντι στην ΑΕΛ στο σούπερ ντέρμπι των πλέι οφ.

Με το 1,5 πόδι στη μεγάλη κατηγορία βρίσκεται ο Λεβαδειακός που αρνείται να χάσει! Οι Βοιωτοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο AEL FC Arena με 2-0 στο 12', όμως με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να πάρουν τον πόντο (2-2) στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων και να πανηγυρίσουν έξαλλα τη διατήρηση των 7 πόντων από τους Βυσσινί!

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ΑΕΛ, αφού ο Κεχίντε Φατάι στην επιστροφή του, μετά τη δικαίωση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, σκόραρε στο 5' και το 12'. Στο 5' από σέντρα του Καλουτσικίδη και ασταθή απόκρουση του Γκροφ έκανε το 1-0, ενώ στο 12' ο Ηλιάδης έπιασε την κεφαλιά, ο Γκροφ απέκρουσε και στην επαναφορά ο φορ της ΑΕΛ έκανε το 2-0!

Ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι με τον Ρομό στο 52', χάρη και στην παρέμβαση του Σουλούκου. Ο νεαρός τερματοφύλακας λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή, αφού 4 λεπτά μετά απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση πέναλτι του Νίκα (το κέρδισε ο Γιαννιώτας από τον Πεντρόζο).

Στο 73' οι δύο ομάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολών των Πλέγα, Λιάγκα, οι οποίοι είχαν διαπληκτισμό και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με σουτ του Τσιριγώτη στο 86'. Εκεί που όλα έδειχναν ότι η ΑΕΛ θα υποχρεώνε τον Λεβαδειακό στην πρώτη του ήττα μετά τις 19 Νοεμβρίου, οι Πράσινοι χάρη στις αλλαγές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έφτασαν στο 2-2! Σέντρα του Νταγκό, κεφαλιά του Ρομό στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα στα δίχτυα!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΛ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-2
Σκόρερ: 5' σουτ, 12' κεφ. Φατάι - 86' σουτ Τσιριγώτης, 90'+6' κεφ. Ρομό
Δοκάρι: 52' Ρομό
Χαμ. πέν.: 56' Νίκας
Κόκκινες: 73' Πλέγας - 73' Λιάγκας

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Θεοδωρόπουλος (50' λ.τρ. Σουλούκος), Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (46' Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (78' λ.τρ. Θωμαΐδης), Πεντρόζο, Κ. Παπαγεωργίου (64' Θ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς, Φατάι (64' Νίνο).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Πίρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντ (76' Κωστή), Μεχία (90' Νταγκό), Κουάδρα (46' Συμελίδης), Νίκας (76' Τσιριγώτης), Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς (46' Ρομό).

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Πετρόπουλος, Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Last modified onΤετάρτη, 03 Απρίλιος 2024 17:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep