Εφιάλτης για την Παναχαϊκή

Ο Ολυμπιακός Β διέσυρε 5-0 τους Αχαιούς και τους έστειλε στο -4 από τη ζώνη παρμονής.

Το χειρότερό της πρόσωπο το κρατούσε για τα πλέι άουτ η Παναχαϊκή. Η ομάδα του Γιάννη Τάτση όχι μόνο δεν έβγαλε αντίδραση το Σάββατο (30/03) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, αλλά διασύρθηκε με 5-0 από τον Ολυμπιακό Β! Οι Ερυθρόλευκοι του Αριέλ Ιμπαγάσα πιστοποίησαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα των πλέι άουτ και έκαναν ό,τι ήθελαν απέναντι στους Αχαιούς, οι οποίοι αν συνεχίσουν έτσι θα χάσουν σύντομα το τρένο της παραμονής.

Στο 29' ο Νάστος ανέτρεψε τον Μπα και ο ίδιος έκανε το 1-0, ενώ στο 35' ο Μπρνιτς με σουτ έκανε το 2-0. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μαρίνος ανέβασε τον δείκτη στο 3-0, ο Μπα στο 56' πανηγύρισε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπρνιτς στο 65.

Δοκάρι για την Παναχαϊκή είχε ο Γαϊτανίδης στο 56'. Στο -4 από τη ζώνη παραμονής η ομάδα της Πάτρας, ενώ ο Ολυμπιακός Β με ματς λιγότερο είναι στο +1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 5-0
Σκόρερ: 29' πέν., 56' σουτ Μπα, 35', 65' σουτ Μπρνιτς, 48' σουτ Μαρίνος
Δοκάρι: 56' Γαϊτανίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα (76' Παπακανέλλος), Μπαγκαλιάνης, Κεραμίδας (76' Λάιντνερ), Μαρίνος (70' Χ. Κωστούλας), Μπρνιτς, Σαπουντζής (70' Ι. Ιμπαγάσα), Κ. Κωστούλας, Αργυρίου, Μουζακίτης, Πινακάς (70' Σγουρός).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Καραγιάννης, Λιοφάγος, Ζαμόρα, Μπαξεβάνος (60' Χριστόπουλος), Μπαρέ, Νάστος (60' Τραορέ), Πετράτος (76' Ντε Ολιβέιρα), Προύντζος, Ντε Τομάς (46' Πατρινός), Ζέκχοφ (46' Γαϊτανίδης).

Διαιτητής: Ρεντίφης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Μανούρας (Δυτ. Αττικής), Σούζας (Αν. Αττικής)

Last modified onΠέμπτη, 04 Απρίλιος 2024 14:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep