Εκτροχίασε τον Γιούχτα το Σίτι

Το Αιγάλεω νίκησε 2-0 στο «Μαρκομιχελάκειο» και οδήγησε σε πισωγύρισμα τους Κρητικούς.

Ιδανική εκκίνηση στα πλέι άουτ έκανε το Αιγάλεω. Η ομάδα των δυτικών προαστίων παρότι έχει ματς λιγότερο, βρίσκεται στο +2 από τη ζώνη υποβιβασμού, αφού επικράτησε 2-0 του Γιούχτα στο «Μαρκομιχελάκειο».

Οι Κρητικοί προέρχονταν από σπουδαία νίκη στην Πάτρα, αλλά δεν έδωσαν αξία σε αυτή και με το αποτέλεσμα αυτό βρέθηκαν σε τροχιά υποβιβασμού. Το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Ναζίμ στο 62' από ασταθή απόκρουση του Κόλλια σε προσπάθεια του Σταμένκοβιτς. Στο 90' από πάσα του Δημητριάδη ο Σταμένκοβιτς με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0 και «υπέγραψε» το τρίποντο για το Αιγάλεω.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-2
Σκόρερ: 62' σουτ Ναζίμ, 90' σουτ Σταμένκοβιτς

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Κόλλιας, Τσίρης (72' Θεοδωράκης), Τζανής, Μπρους (72' Κωστανάσιος), Μπουτσάκης (59' Βρεττός), Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης, Μπουρσέλης (66' Κίσσας), Δασκαλάκης (66' Γκίνη), Αλεξόπουλος.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι, Παυλάκης (77' λ.τρ. Μπλάκσον), Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωσταντακόπουλος, Μπάμπης (77' λ.τρ. Μίκο), Βάρκας, Νταβιώτης (46' Σταμένκοβιτς), Ναζίμ (67' Δημητριάδης), Μπουλλάρι (72' Γαρουφαλιάς).

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Μπάλας (Τρικάλων), Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου)

Last modified onΣάββατο, 30 Μάρτιος 2024 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep