Διπλό μετά από 10 μήνες

Η Παναχαϊκή έδειξε να έχει πιο ισχυρό κίνητρο από τον Διαγόρα και τον νίκησε 2-1 εκτός έδρας, κάνοντας άλμα εισόδου στα πλέι άουτ. Οριστικά εκτός πλέι οφ οι Ροδίτες.

Από τις 21 Απριλίου 2023 είχε να πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη η Παναχαϊκή. Έπειτα από 10 μήνες, ωστόσο διέκοψε το αρνητικό σερί απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειξε ότι δεν είχε το ίδιο ισχυρό κίνητρο. Οι Αχαιοί επικράτησαν 2-1 του Διαγόρα στη Ρόδο και για πρώτη φορά φέτος αναρριχήθηκαν 9οι και στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού.

Οι Κυανέρυθροι «πλήρωσαν» τα λάθη στην άμυνα και στο 20' ο Πατρινός με σουτ έκανε το 0-1. Στο 33' ο Καραγιάννης εκμεταλλεύτηκε εκ νέου λάθος αντίδραση και βρήκε δίχτυα για το 0-2. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει ο Διαγόρας Ρόδου ήταν να μειώσει με τον Μανιά στο 72'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-2
Σκόρερ: 72' σουτ Μανιάς - 20' σουτ Πατρινός, 33' σουτ Καραγιάννης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Ράτκο Ντόστανιτς): Γαλάνης, Αρίας (88' Σταματούλλας), Μανωλάκης, Ματίγιεβιτς (66' Δημόπουλος), Δημητρίου, Παπατόλιος, Τσιαντούλας, Μασούρας (66' Βολάκης), Λούκιτς (66' Ταχματζίδης), Λεσάι, Μανιάς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Προύντζος, Μπαξεβάνος, Πετράτος (84' Ντε Ολιβέιρα), Ζαμόρα, Νάστος (62' Μούλντερ), Καραγιάννης, Πατρινός (84' Χριστόπουλος), Ντε Τομάς (62' Πέρεζ), Ζέκχοφ, Μασούρας (52' Λιοφάγος).

Διαιτητής: Γεωργόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Σούζας (Αν. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 25 Φεβρουάριος 2024 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep