Έσωσε τον βαθμό στη Δράμα

Ο ΠΟΤ Ηρακλής έχανε στο ημίχρονο 2-0 από τον Καμπανιακό και εν τέλει κατάφερε να πάρει τον βαθμό (2-2).

Δύο πολύτιμους βαθμούς πέταξε στη Δράμα ο ΠΟΤ Ηρακλής, που έμεινε στο 2-2 με τον Καμπανιακό στο γήπεδο της Δόξας Δράμας. Οι Θεσσαλονικείς «πλήρωσαν» την πολύ κακή εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο, οπότε η ομάδα της Χαλάστρας ήταν ανώτερη και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Ο βαθμός ήρθε με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, αποτέλεσμα που έφερε τον ΠΟΤ Ηρακλή στην 5η θέση με ματς περισσότερο από ΠΑΟΚ Β, ΑΕΚ Β. Ο Καμπανιακός είναι πλέον στο +6 από τη 12η θέση με δύο ματς παραπάνω.

Στο πρώτο ημίχρονο οι τυπικά γηπεδούχοι δεν είχαν καθόλου καλή απόδοση και ο Καμπανιακός «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις. Στο 16' ακυρώθηκε γκολ του Μάνιου ως οφσάιντ, όμως στο 23' ο Γαρύφαλλος με σουτ από απόσταση 40 μέτρων έπιασε δυνατό σουτ και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο και στα δίχτυα για το 0-1. Ο ΠΟΤ Ηρακλής αντίδραση δεν έβγαλε και στο 31' ο Τότσκα στην κόντρα επίθεση έκανε το 0-2, χωρίς να το πανηγυρίσει.

Η είσοδος του Κούστα στο δεύτερο 45λεπτο έκανε σαφώς πιο απειλητικό τον ΠΟΤ Ηρακλή. Στο 46' ο Γιακουμής έσωσε την εστία του στην κεφαλιά του επιθετικού των Κυανόλευκων και στο 57' ο Συντόρης (Θεσπρωτίας) έδειξε την άσπρη βούλα για ανατροπή του Κούστα από τον Λαγωνίδη. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Καμπανιακού, όμως ο Βιτλής μείωσε σε 1-2. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στην εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού των Κυανόλευκων, τα δίχτυα ήταν τρύπια, κάτι που σημαίνει ότι δεν έγινε έλεγχος από τους διαιτητές.

Η πίεση συνεχίστηκε από πλευράς τυπικά γηπεδούχων. Ο Γιακουμής απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Γκερμούς στο 63' και λίγο αργότερα ο Κούστα δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Το 2-2 ήρθε εν τέλει στο 73'. Ο Βιτλής σέντραρε από αριστερά και ο Κωστόπουλος με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα του Καμπανιακού.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 2-2
Σκόρερ: 59' πέν. Βιτλής, 73' κεφ. Κωστόπουλος - 23' σουτ Γαρύφαλλος, 31' σουτ Τότσκα

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Περικλής Αμανατίδης): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Κωστόπουλος, Τσαγκαλίδης (87' Χειρίτραντας), Αρόγιο (46' Νεοφυτίδης), Έμπο, Κουντουριώτης (46' Κούστα), Σιούτας (87' Σιούτας), Γκερμούς, Σπυρίδης (79' Τόρες).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γιακουμής, Λαγωνίδης, Σαρβανίδης, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Φροσύνης, Γαρύφαλλος (86' λ.τρ. Πολύζος), Παπακωνσταντίνου (68' Ν. Καθάριος), Τόσκα (68' Έππας), Γιουκούδης (78' Μυστακίδης), Μάνιος (78' Πόζογλου).

Διαιτητής: Συντόρης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης), Χρυσέλης (Ξάνθης)

Last modified onΔευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2024 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep