Κεκλεισμένων στη Νέα Σμύρνη

Άλλαξαν οι έδρες των αγώνων Αιγάλεω - Παναθηναϊκός Β, Νίκη Βόλου - ΑΕΚ Β.

Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι το παιχνίδι Αιγάλεω - Παναθηναϊκός Β θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στη Νέα Σμύρνη τη Δευτέρα (05/02) και όχι το Σάββατο (03/02) και το Νίκη Βόλου - ΑΕΚ Β στη Νεάπολη και όχι στο Πανθεσσαλικό. Η ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Αιγάλεω – ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β’ για την 17η αγωνιστική Β Ομίλου του πρωταθλήματος Super League 2 2023-24, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών τη Δευτέρα 05.02.24 στις 15:00 στο γήπεδο Πανιωνίου αντί για το Σάββατο 03.02.24 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω, όπως αρχικά είχε ορισθεί.

ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Νίκη Βόλου – ΑΕΚ Β’ για την 20η αγωνιστική Α Ομίλου του πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2023-24, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 05.02.24 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου αντί του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπως αρχικά είχε ορισθεί».

Το Αιγάλεω ανέφερε σχετικά:

«Με αφορμή το γηπεδικό ως διοίκηση της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι από πλευράς μας και με απολύτως δικά μας έξοδα, κάναμε όλες τις ενέργειες που μπορούσαμε έτσι ώστε να βελτιώσουμε την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού γηπέδου «Στ. Μαυροθαλασσίτης», αλλά δυστυχώς δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο για διεξαγωγή αγώνα Super League 2 και έτσι κρίθηκε ακατάλληλο να φιλοξενήσει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για το Σάββατο 03/02 στις 15:00.

Ευχαριστούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες της διοργανώτριας αρχής που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες (και μάλιστα χωρίς να υποχρεούνται), ούτως ώστε να βρεθεί άμεσα εναλλακτική έδρα μέσα στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που υπήρχε. Ευχαριστούμε την διοίκηση του ΓΣ Πανιώνιος που μας παραχώρησε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης ούτως ώστε να τελεστεί εκεί ο αγώνας της ομάδας μας εναντίον του Παναθηναϊκού Β τη Δευτέρα 05/02 στις 15:00.

Δυστυχώς για λόγους ασφαλείας, το παραχωρητήριο μας δόθηκε υπό την προϋπόθεση ο αγώνας να είναι κεκλεισμένων των θυρών και ζητούμε προκαταβολικά συγνώμη από τους κατόχους διαρκείας, τους φιλάθλους και τους οπαδούς της ομάδας μας που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ελπίζουμε αυτός να είναι ο τελευταίος αγώνας που θα δώσει η ομάδα μας χωρίς την παρουσία όλων των ανωτέρω.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αιγάλεω, Λάμπρο Σκλαβούνο, αλλά και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού, Αλέξανδρο Γράφα, για τις ενέργειες τους προκειμένου να βρεθεί εναλλακτική έδρα, έστω και αν αυτές δυστυχώς δεν καρποφόρησαν. Από την απελθούσα διοικητική αρχή μείναμε εντελώς απροστάτευτοι στο θέμα του γηπέδου.

Ελπίζουμε για το καλό της ομάδας μας, ο Δήμαρχος και οι αρμόδιες υπηρεσίες, να σταθούν πλέον αρωγοί στην προσπάθεια επαναφοράς του αγωνιστικού χώρου του «Στ. Μαυροθαλασσίτης» και άμεσα να στηρίξουν εμπράκτως όλες τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην φυσική μας έδρα για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής χρονιάς».

Last modified onΠέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2024 23:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep