Ανοικτή η πρόκριση

Ισορροπημένο ματς και ισοπαλία (1-1) στη Λιβαδειά για Λεβαδειακό και Νίκη Βόλου στο πρώτο ματς των «16» του Κυπέλλου.

Στη ρεβάνς του Βόλου τον Ιανουάριο θα κριθεί η πρόκριση στους «8» για τον Λεβαδειακό και τη Νίκη Βόλου. Οι δύο ομάδες έμειναν την Πέμπτη (07/12) στην ισοπαλία (1-1) στη Λιβαδειά, αποτέλεσμα που διατηρεί τις πιθανότητες μοιρασμένες μεταξύ των δύο. Το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους Βοιωτούς να κλείνουν τις υποχρεώσεις τους για το 2023 με δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ισοπαλία και τους Κυανόλευκους να διακόπτουν ένα σερί 3 ηττών.

Η ομάδα της Μαγνησίας προηγήθηκε στο 16' με πολύ ωραίο σουτ του Πολίτη από το ύψος της περιοχής. Στο 28' ο Λεβαδειακός διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Κάσσου σε σουτ του Γιαννιώτα, αλλά ο ρέφερι έκρινε πως η μπάλα ακούμπησε σε χέρι στήριξης. Νέες φωνές υπήρξαν στο 37', όταν ο Να'α έκανε χέρι (είχε ήδη κίτρινη), αλλά ο Βλάχος δεν τον παρατήρησε. Εν τέλει το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 40'.

Ο Γιαννιώτας σέντραρε από δεξιά (η Νίκη Βόλου είχε πολλά προβλήματα από εκείνη την πλευρά στο πρώτο ημίχρονο) και ο Ρομό που νίκησε στον αέρα τον Γρομητσάρη έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά. Παθητικός ο ρόλος της Νίκης Βόλου στο δεύτερο 45λεπτο, ενώ οι γηπεδούχοι παρότι είχαν την κατοχή μπάλας, δεν δημιούργησαν τη φάση εκείνη που θα έφερνε και την ανατροπή. Όποιος επικρατήσει από το συγκεκριμένο ζευγάρι θα αντιμετωπίσει στους «8» έναν εκ των Άρη, ΑΕΚ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1-1
Σκόρερ: 40' κεφ. Ρομό - 16' σουτ Πολίτης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς, Βήχος, Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Τσάπρας, Μπελμόντ (60' Πολέτο), Χάμοντ, Ρομό (86' Τσιριγώτης), Συμελίδης (60' Νικολιάς), Γιαννιώτας (76' Λούα Λούα), Κουάδρα (60' Μεχία).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Γρομητσάρης, Μπαχανάκ, Να'α (46' Αναστασίου), Λίταινας, Πέττας (60' Κυριακίδης), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο, Πολίτης (69' Κρητικός, 78' λ.τρ. Παναγιωτίδης), Τζιώρας (46' Μοράρ).

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Σούζας (Αν. Αττικής), Μανούρας (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΠέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2023 16:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep